SL 22/23 H:5 | Fenerbahçe 2-0 Kayserispor | MS | 3 Eylül

Konya'yi maymun ediyolardi 10 kisi kalana kadar. Neyse kimle neyi konusuyoz ya. Aynen kankaaaa Fener oyle kotu ki bala gote ilerliyor iste bi de su hakemler yok mu hakemler...
Maymun mu ettiler. Sen hangi maçı izledin acaba o maç diye:asd:

Tamam açık ara şampiyon fener uzulme:asd:

Konya'yi maymun ediyolardi 10 kisi kalana kadar. Neyse kimle neyi konusuyoz ya. Aynen kankaaaa Fener oyle kotu ki bala gote ilerliyor iste bi de su hakemler yok mu hakemler...
Konyayi maymun mu ettiler fanatik fenerli arkadaslarim bile 11 e 11 bile ustunluk saglayamadik adamlar her saniye ustundu dedi hangi maci izledin sen

Adamlar tüm defansı orta saha çizgisine çekmişler. Çağdaş'ın takımı yan pas yapma derdinde. Çok güzel çalışmışlar.

Bunlar böyle oynamaya devam etsin. En korkmadığım rakip şu anda Fenerbahçe.
Arka taraf bomboş bunların tek derdi kaleciye geri dönmek ve kale önünde top kaptırmak. Sıkıldım böyle TDlerden

Kuşlarda kendi forumlarında bizim macların konusunu acıp sayfalarca tartışıyolarmı ??

bunlar bu ardayı çürütecek heralde

Sutla olcmuyorum ben dominant oyunu. Tamamen hissiyat

Muslera kadroya ilk yazilacak adamdir diyen biri mi soyluyor bunu
Şut atmadiktan sonra istedigin kadar dominant oyna. Kaleye top gitmesse golu nasil atacaksin?

Işin özu febe ilk dişli rakipte puan kaybetti. Harici oynadigi rakipler hep kek rakipler. Cogunuda içerde oynadilar. Bizde antalya ve ts gibi zorlu deplasmanlari 4p ile gectik. Ligin ikinci yarisini görecez. Fikstur tersine dönunce

Geri
Üst Alt