Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.493
- 106.104
- 4.738
kupada 90+7de atıp feneri elemişti kayseriCivelek çok bile durdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kupada 90+7de atıp feneri elemişti kayseriCivelek çok bile durdu
Maymun mu ettiler. Sen hangi maçı izledin acaba o maç diyeKonya'yi maymun ediyolardi 10 kisi kalana kadar. Neyse kimle neyi konusuyoz ya. Aynen kankaaaa Fener oyle kotu ki bala gote ilerliyor iste bi de su hakemler yok mu hakemler...
Konyayi maymun mu ettiler fanatik fenerli arkadaslarim bile 11 e 11 bile ustunluk saglayamadik adamlar her saniye ustundu dedi hangi maci izledin senKonya'yi maymun ediyolardi 10 kisi kalana kadar. Neyse kimle neyi konusuyoz ya. Aynen kankaaaa Fener oyle kotu ki bala gote ilerliyor iste bi de su hakemler yok mu hakemler...
Arka taraf bomboş bunların tek derdi kaleciye geri dönmek ve kale önünde top kaptırmak. Sıkıldım böyle TDlerdenAdamlar tüm defansı orta saha çizgisine çekmişler. Çağdaş'ın takımı yan pas yapma derdinde. Çok güzel çalışmışlar.
Bunlar böyle oynamaya devam etsin. En korkmadığım rakip şu anda Fenerbahçe.
Sutla olcmuyorum ben dominant oyunu. Tamamen hissiyatNasil yaa febe kirmizi yedikten hemen sonra istatistiklere baktim iki takimda 0 şut atmisti![]()
Muslera kadroya ilk yazilacak adamdir diyen biri mi soyluyor bunurenktaş acilen göz doktoru acilen
fener 10 kişi kalına kadar konya daha iyiydi
boş topçu olduğu realitesini değiştirmezkupada 90+7de atıp feneri elemişti kayseri
Başkan sen ne istiyorsun ? Feneri övelimmi ne yapalım zirvelere mi çıkaralım anlamadim kiKonya'yi maymun ediyolardi 10 kisi kalana kadar. Neyse kimle neyi konusuyoz ya. Aynen kankaaaa Fener oyle kotu ki bala gote ilerliyor iste bi de su hakemler yok mu hakemler...
Fenerli arkadaslarin futbol bilmiyormus demek kiKonyayi maymun mu ettiler fanatik fenerli arkadaslarim bile 11 e 11 bile ustunluk saglayamadik adamlar her saniye ustundu dedi hangi maci izledin sen
Muslera kadroya ilk yazilacak adamdir diyen biri mi soyluyor bunu
Adam sarı lacivert bir takım izlemiş fener sanmış ne var bundarenktaş acilen göz doktoru acilen
fener 10 kişi kalına kadar konya daha iyiydi
Forumdan değil o maç başlığında görememiştim mesajlarını.Bos bos konusmayalim. Her allahin gunu forumdayiz. 3 nobettir nobetten atiliyorum diye anlasilmiyor
Şut atmadiktan sonra istedigin kadar dominant oyna. Kaleye top gitmesse golu nasil atacaksin?Sutla olcmuyorum ben dominant oyunu. Tamamen hissiyat
Muslera kadroya ilk yazilacak adamdir diyen biri mi soyluyor bunu