Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.435
- 1.113
Fb'nin oyun anlaminda en dominant STSL takimi oldugu gercegiyle gec olmadan yuzleselim derimOnde bassinlarda gorelim hallerini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb'nin oyun anlaminda en dominant STSL takimi oldugu gercegiyle gec olmadan yuzleselim derimOnde bassinlarda gorelim hallerini
Biri dokundu mu ucacak saniyorum herifi. Balon gibi birseyCardozo mudur nedir topçu değil. Sağa maneyi al hoca
Aynen biraz disli konya maçında gördüm onu sormaFb'nin oyun anlaminda en dominant STSL takimi oldugu gercegiyle gec olmadan yuzleselim derim
Profil fotonun hakkini ver rtsBu maç ölçüt değil..
Rakip takımın şutu yok
Sinir bozmaya gerek yok
Ceza alıyorum sonra..
Ekranı kapatıp gidiyorum plaja..
Hepinizi öpüyorum
Konya'yi maymun ediyolardi 10 kisi kalana kadar. Neyse kimle neyi konusuyoz ya. Aynen kankaaaa Fener oyle kotu ki bala gote ilerliyor iste bi de su hakemler yok mu hakemler...Aynen biraz disli konya maçında gördüm onu sorma
Tamam herseyi gectim, sigir agir magir ama adamlar hayvan gibi basiyorlar. Sonra bizim ruhsuzlar aklima geliyor deli oluyorum. Pazartesi bizi yine kanser edecekler.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Konya maçından sonra kaybolmuştun yine gelmişsin. Evet Fener şampi.Fb'nin oyun anlaminda en dominant STSL takimi oldugu gercegiyle gec olmadan yuzleselim derim
Nasil yaa febe kirmizi yedikten hemen sonra istatistiklere baktim iki takimda 0 şut atmistiKonya'yi maymun ediyolardi 10 kisi kalana kadar. Neyse kimle neyi konusuyoz ya. Aynen kankaaaa Fener oyle kotu ki bala gote ilerliyor iste bi de su hakemler yok mu hakemler...
Konya'yi maymun ediyolardi 10 kisi kalana kadar. Neyse kimle neyi konusuyoz ya. Aynen kankaaaa Fener oyle kotu ki bala gote ilerliyor iste bi de su hakemler yok mu hakemler...
Bos bos konusmayalim. Her allahin gunu forumdayiz. 3 nobettir nobetten atiliyorum diye anlasilmiyorKonya maçından sonra kaybolmuştun yine gelmişsin. Evet Fener şampi.