⚽ SL 22/23 H:5 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 5 Eylül

Yönetim inşallah hoca için adaylar bakıyordur. Okan hoca ile asla ileir gidemeyiz. Bu tür maçlar her zaman lehimize olmaz
Şu maçtan sonra bunları düşünmek de ne bileyim.
10 kişi ile Antepi ezdik.
Maçın hakkı 6-2
Değişiklikler gayet iyiydi keremi çıkarması iyi tercihti.
Okan hocama en kızdığım penaltıyı gomisin atmasına engel olmaması.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lan yoruldum ya. Sanki Ben oynadim sahada
Boey'i izlerken ben de yoruldum hele o kadar cabalayip top yüzüne geldi sanki bana geldi reise gelen ama son şovunu da yaptı ve maçı aldırdı aslında böyle performanslara pirim verilmeli illa verilecekse harbiden bu adama bu maç için sıkmaları lazım evet işini yaptı ama en iyisini verdi

Bu arada gol diye konuşulmadı ama emin bayramın saçmalığından dolayı az daha biz yiyorduk, top döndü biz attık.

Ama bu tarz hareketleri maç içinde 3-4 kez yaptı, sonuncusunda yediriyordu. Stoperin bu kadar öz güvenlisinden nefret ediyorum.

Günay ne aşkla oynuyorsun be kardeşim. Böyle oynasaydın Beşiktaş’ta kalırdın, şu Beşiktaş maçlarında da bir böyle gönülle oynada görelim.

Evet takım iyi diyenleri görelim bu takım iyi değil arkadaşlar bu takım daha çok eksiği var her hafta sırat köprüsündeki ince çizgi üzerinden yürüyoruz. Birilerini savunucaz diye Galatasaray’ın kötü olmasına göz yummak Galatasaray’a en büyük haksızlıktır!
Takim bugun genel hatlariyla iyiydi. Kerem bircok atagi batirmasa rahat galibiyet olacakti. Zaten herkes bir kanat lazim diyor. Bugunku oyundan memnun olmayan .:)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt