Serdar Sezgin
Tecrübeli Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.029
- 4.661
- 1.168
Ben hala sezon boyunca uzun süreki güvenilmemesi gerektiği tarafında olanlardanım ama şuan için şapka çıkarıyorum hatt şuan için özür diliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hala sezon boyunca uzun süreki güvenilmemesi gerektiği tarafında olanlardanım ama şuan için şapka çıkarıyorum hatt şuan için özür diliyorum
eder eder fazlasini hakketti!Allah affetsin hakeme etmediğim küfür kalmadı
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boey ve Torerera dışında beğendiğiniz biri var mı
Evet bugunkü oyundan memnun olmayan devam etTakim bugun genel hatlariyla iyiydi. Kerem bircok atagi batirmasa rahat galibiyet olacakti. Zaten herkes bir kanat lazim diyor. Bugunku oyundan memnun olmayan .... ....... .....![]()
Okan buruk hepsini susturdu. 10 kişi ezdik adamlarıGalibiyet aldik diye forum nufusu azalmis
OliveraBoey ve Torerera dışında beğendiğiniz biri var mı
Toreira nın torpili nerden?Boey ve Torerera dışında beğendiğiniz biri var mı
Kuş çok kuşGalibiyet aldik diye forum nufusu azalmis
Çok sakarlık yaptı bir iyi bir kötü Yunus da myle ben pek beğenmedimoliviera
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Genel af çıkmalımaç siniri ve heyecanıyla dayanamayıp küfreden rtaşlarımı ispiyonlayanlar atılmalıdır esas
Reis bu adamda potansiyel var bariz yetenekli atletik sadece güvene ve sakatlanmadan oynamaya ihtiyaci var. Sezon öncesi satilsin filan yazan coktu. Hepsini utandiriyor aslanimBoey'i izlerken ben de yoruldum hele o kadar cabalayip top yüzüne geldi sanki bana geldi reise gelen ama son şovunu da yaptı ve maçı aldırdı aslında böyle performanslara pirim verilmeli illa verilecekse harbiden bu adama bu maç için sıkmaları lazım evet işini yaptı ama en iyisini verdi