Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç izlemem desem yeridir maç sonrası yayınları. Bu defa bakayım dedim keyifliyken. Bize dair olumlu yorumda bile bulunmadılar yav inanılmaz. Antep neden böyle yaptı, 10 kişi takıma böyle oynanmaz, 7 numara neden Boey'i izliyor, yok şunu yapmalıydı falan. Güntekin bir de arada GS iyi koştu ama iyi oynadı diyecek topçu diyor.Yav bunlar ilk defa böyle değil ki. Ahlak yok ahlak.
Geçtiğimiz sene de fener ike beşiktaş nasıl maç çevirir konuşurken bizim önde olduğumuz maçlarda rakip nasıl oyunu çevirir muhabbetini döndüren adamlar.
5 para etmez ar damarı çatlamış kişiler.
Götus kalkus hastalığı. Tedavisi kolay değil maalesefPsikolojik olarak bitik uzun süre dinlenmeli
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bakma renktas cogusu troll. Sergio bu maç bence en iyi maçını oynadı. Torriea adam 3-4 kez şok presle topu rakip sahada aldı. Bunu yapabilen hiç defansif liberomuz olmadi bizim. Net iyi kanatlarımız olsa o cabalamasindan 2 gol çıkardı.Yok Sergio vasat yok Torri kötüydü ….
insaf arkadaşlar insaffffff 10 kişi kalan takım, Antebi eziyor pekiii nasıll eziyor lütfen arkadaşlar
helali hoş olsun tüm aslanlarımıza, gecenin en kötü oynayanı Keremdi
Bjk deplasmani 2 penaltı 3 elden kaçırma 5-0 ://Valla Gaziantep kalecisi Günay ı tebrik ediyorum adam elinden geleni fazlasıyla yaptı. Umarım bu performansını rakiplerimizle oynadıkları maçlarda da görebiliriz
Valla 11-12 kurtarış yaptı bu maçta herhalde ki bazıları saçma sapan kurtarışlardıBjk deplasmani 2 penaltı 3 elden kaçırma 5-0 ://
Emin de ne var neyini beğendin hiç gerilmene gerek yok.Sen kahin misin? Ben beğendim kendisini. Küfür falan etmezdim de gencecik ,böyle baskılı bir maç ile sezona başlamış çocuğa.
Kaan'dan önce ihtiyaçlarımız var. Kaan yüzünden ön bölge ihtiyaçları eksik kalırsa göreceğiz asıl. İyi defans değil iyi hücum şampiyon yapar bu ligde. 50 dakika 10 kişi oynadık ona rağmen kaç kez geldi Antep.
Günaylık durum yok sokaktan geçen herhangi bir adamı kaleye koy Gianluggi Buffon kesiliyor bize karşıValla Gaziantep kalecisi Günay ı tebrik ediyorum adam elinden geleni fazlasıyla yaptı. Umarım bu performansını rakiplerimizle oynadıkları maçlarda da görebiliriz