⚽ SL 22/23 H:5 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 5 Eylül

Birde şu kereme en büyük düşmanlığı yönetemeyerek biz yapıyoruz.Arkadaş alın en baştan bir kanat oyuncusu.
Çok fazla yaygara kopmadan çekersin yedeğe.Sonradan girdiği maçlarda muhakka fayda sağlar bu kadarda stres yapmaz eli ayağına dolaşmazdı.
Çok kötü planlama.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tekrar yazayım gormeyenler vardir
Kerem %50 pas isabeti ile oynadi bu mac
Daha kötüsünü hayatim boyunca gordugumu hatirlamiyorum
Bence Keremin son ilk 11 maçıydı bu. Üzülerek yazıyorum ama durum bu. Yunus da iyi çok iyi ama korkmadan zımba gibi vurması lazım 50 kere çalım atmaya gerek yok.

Hocam okan hocanin hiç bir katkısı yok. Fiziki hazırlık önemlidir lakin, oyun okuma yada oyun içi çalışılmış hiç birsey yok. Bu seneki kadro yaslids olsa net şekilde teknik olarak üst seviye bir takım. Oyuncuların kişisel hırsı ve kalitesi ile ilerliyoruz. Hep diyoruz yaa bizim takımdan kalite olarak düşük ama. Ne yaptığını bilen takım diye hitap ettiklerimiz tamda bu bahsettiğim oyun içi taktiği uygulatabilen teknik adamlar buluyorlar. Okan hoca zaten medya reklamı ile geldi
Hepsine belki katılırım son cümlene asla.
Okan hoca kariyeriyle geldi
Sonuna kadar hak ederek geldi.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İşte bizi bu yüzden hakemler saha da eziyor.

Oyuncusu pısırık,yöneticisi sessiz ve pısırık,yorumcuları sözde Galatasaraylı..
Galatasaray sahipsiz arkadaş.

Diğer talikımlara göre inanılmaz gerideyiz bu konularda.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aynen renktas, sahipsiz kulubumuz var

hain yuvasi resmen

Okan hoca 10 kişi ile nasıl oynayacağını çok iyi çözdü. Bir kanat çıkardı ve boey in dinamizmi için özgürlük tanıdı ileriye çıkardı geriye koşturdu. Boey de maşallah verilen görevi en iyi şekilde yaptı.

Gelelim değişikliklere. Oliviera tükendiği için oyundan aldı. Yaptığı tüm değişiklikler fiziksel anlamda çöken oyuncular oldu.

Gomis topu eline aldığında kaçıracağını tahmin etmiştim. Bu kaçıncı oldu bilmiyorum. Tamam oyun içerisinde iyisin ama penaltı kullanamıyorsun aga bırak artık şu huyunu.

Takımda en çok irrite olduğum kişi bu maç için pva. İlk golde sağ taraftan yemiş olsak bile atak sol kanattan başladığında yine pva önde yakalandı saçma sapan. Dubois sol bek olsaydı çok sevinirdim gerçekten. Hem boey hem de dubois ile çok iyi iki 11 bekimiz olurdu.

Kerem e gelince o da artık sabrımı taşırmaya başladı. Yani 10 kişi oynasak daha mı verimli oluruz demeye başladım artık ki o sıpayı da çok seviyorum ve başarılı olmasını çok istiyorum aslında.

hakemlerle ilgili hala hoca konuşuyor bu kulübün yönetim kurulundan 1 kişi yokmu cesareti olup konusabilecek,yazık cidden yazık

Geri
Üst Alt