Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.441
- 58.995
- 4.758
10 kişi en son bu takım ne zaman bukadar iyi oynadı.Bu karaktersiz haysiyetsiz onursuz şuursuz şerefsiz hakemler olduğu sürece Okan hoca napsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 kişi en son bu takım ne zaman bukadar iyi oynadı.Bu karaktersiz haysiyetsiz onursuz şuursuz şerefsiz hakemler olduğu sürece Okan hoca napsın
Bence Keremin son ilk 11 maçıydı bu. Üzülerek yazıyorum ama durum bu. Yunus da iyi çok iyi ama korkmadan zımba gibi vurması lazım 50 kere çalım atmaya gerek yok.Tekrar yazayım gormeyenler vardir
Kerem %50 pas isabeti ile oynadi bu mac
Daha kötüsünü hayatim boyunca gordugumu hatirlamiyorum
Hepsine belki katılırım son cümlene asla.Hocam okan hocanin hiç bir katkısı yok. Fiziki hazırlık önemlidir lakin, oyun okuma yada oyun içi çalışılmış hiç birsey yok. Bu seneki kadro yaslids olsa net şekilde teknik olarak üst seviye bir takım. Oyuncuların kişisel hırsı ve kalitesi ile ilerliyoruz. Hep diyoruz yaa bizim takımdan kalite olarak düşük ama. Ne yaptığını bilen takım diye hitap ettiklerimiz tamda bu bahsettiğim oyun içi taktiği uygulatabilen teknik adamlar buluyorlar. Okan hoca zaten medya reklamı ile geldi
İşte bizi bu yüzden hakemler saha da eziyor.
Oyuncusu pısırık,yöneticisi sessiz ve pısırık,yorumcuları sözde Galatasaraylı..
Galatasaray sahipsiz arkadaş.
Diğer talikımlara göre inanılmaz gerideyiz bu konularda.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Psikolojik olarak bitik uzun süre dinlenmelikeremin maçtan sonra bile yüzü asıktı
İnanki hatırlayamıyorum, işte tam da o yüzden hepsinin alnından öpüyorum, ezdiler ezdiler, adamlar tüm maç buyunca tir tir titrediler, arkalarında hakem olmasına rağmen10 kişi en son bu takım ne zaman bukadar iyi oynadı.