⚽ SL 22/23 H:5 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 5 Eylül

Galatasaray’ın mağlubiyetine üzülecek adamın….yım. Noktalama yapacak isen bu sebepten yap, diğer türlü yoruma cevap verecek isen yanlış anlaşılmaya açık olur. Ayrıca raporladım. İyi akşamlar
Hala inatla devam ediyorsun. Ayrica yazdigini tekrar oku. Yanlis kelime kullanmissin hahahahaa

Şu maçtan sonra bunları düşünmek de ne bileyim.
10 kişi ile Antepi ezdik.
Maçın hakkı 6-2
Değişiklikler gayet iyiydi keremi çıkarması iyi tercihti.
Okan hocama en kızdığım penaltıyı gomisin atmasına engel olmaması.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam okan hocanin hiç bir katkısı yok. Fiziki hazırlık önemlidir lakin, oyun okuma yada oyun içi çalışılmış hiç birsey yok. Bu seneki kadro yaslids olsa net şekilde teknik olarak üst seviye bir takım. Oyuncuların kişisel hırsı ve kalitesi ile ilerliyoruz. Hep diyoruz yaa bizim takımdan kalite olarak düşük ama. Ne yaptığını bilen takım diye hitap ettiklerimiz tamda bu bahsettiğim oyun içi taktiği uygulatabilen teknik adamlar buluyorlar. Okan hoca zaten medya reklamı ile geldi

Bu arada abdulkerimin kırmızı kart gördüğü pozisyonu bu lig tarihinde Galatasaray harici hiçbir takıma hiçbir hakem kırmızı vermeye cesaret edemedi bugüne kadar

Yaşar Kemal Uğurlunun son maçı olmalı bu !

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okan Buruğu çok beğenmiyorum ama bu maçta çok doğru değişiklikler yaptı. İlk yarı kırmızı karta kadar da oyunun hakimiydik ve iyi oynadık. Forvet ve kanatlar arasındaki uyum arttıkça daha da iyi oluruz.

Kusura bakmayın ama şöyle bir maçtan sonra kendi renkdaşını ağzından bir iki kelime kaçırdı diye raporlayan varsa ben onun ta sülalesini..

Yani ayıptır..
Ha Provokasyon yapan vardır , kanatlı eti karışmıştır onu raporlarsın tamam da yani kendi kardeşini raporlamak böyle bir günde kahpelik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bana mesajlar gelmeye başladı
Sabaha meftayım
Hakkınızı helal edin
🥴

Geri
Üst Alt