Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.493
- 106.104
- 4.738
Bu arada en cok elestirenlerden biriydim. O post mizah amacli atilmistiMücadelesi ve olumlu hareketleri şuan tartışılması futbola aykırıdır. Maşallahı var gerçekten![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada en cok elestirenlerden biriydim. O post mizah amacli atilmistiMücadelesi ve olumlu hareketleri şuan tartışılması futbola aykırıdır. Maşallahı var gerçekten![]()
Salı sallanır, çarşamba çıkmaza dolanır. Perşembe perişanlık.
Bende aynen öyle düşünüyordum ama gerçekten hiç farketmez haaland bakary saka modric filan getirsen yine olmaz hakem konusu çözülmeden transfere filan hiç gerek yok hakemlerin bize artniyetli olmasının temel nedenide yalı koç dışında bizim yonetimlerin korkak olması susmasiYönetimde azıcık gurur varsa 5 tane adam giib herifi bu hafta istanbula indirir bunların alayını üst üste koya koya gider azıcık gurur çok bişe değil
Yapma renkdaş, 10 kişi oynadı takım, karşında nağmalüp Antep + hakem + VAR.
Galatasaray’ın mağlubiyetine üzülecek adamın ; neyse… Noktalama yapacak isen bu sebepten yap, diğer türlü yoruma cevap verecek isen yanlış anlaşılmaya açık olur. Ayrıca raporladım. İyi akşamlarOptum seni canimsin, galibiyet sevincime limon sikmana musaade etmeyecegim. Hadi sen de sevin bakayim.![]()
Boey maçın kahramanı
Santraforlara zerre güven olmaz
Kerem,Berkan gibi sonradan girse daha faydalı olacak ilk 11 yüzü göstermemek lazım
Emin bayram bu takımın 3. Stoperi benim diye bağırdı resmen oraya farklı hamleye gerek yok israf olur
Son olarak yıllardır her serbest vuruş ya baraja ya tribüne gidiyordu Oliveira sayesinde en azından rakiplere kritik bölgelerde korku salacağımızı düşünüyorum faul yaparken iki kere düşünürler artık adam rüştünü ispat etti her vuruşu tehlike
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BAY'a veto, girdigi hicbir macta olumlu hareketini goremiyorum. Veto veto vetoYunus ve kerem kenarda iyce bir kendilerine gelsinler.
BAY ve Emre akbaba Sahaya
Pva Denen futbol katili yaptigi hatalar Nasil tahamul edilir anlamiyorum yedigimiz golde yine bos Alani savunuyor ardindan a.kerim pozisyonu cocukla oynarcasina kayib ediyor.
Bu zor macin en buyuk kazanci kazanma istehi. Sampiyonluk bu tur maclari kimin daha cok istemesi ile belirlenir.
Ayri not... hoca hoca ise keremde yunusda bir sonraki mac yedek. En cok isteyen ve hak Eden giyer formayi!
Orda sefer akıllı olsa topun üstünden atlardıOfsayt diye verilmeyen gol de de bir şey var. Golün tekrarını gösterdiğinde ofsayt değildi sanki çizgiyi ayarladılar
Saygsızlık olmadığı sürece ben şahsen özür dilemekten gocunmam, ben gömmüştüm utandırdı bemi rengim. Allah bozmasın gerçekten çok iyiydi. Doğruya doğru yanlışa yanlış. Galatasaray somsuza kadar varolsun!Bu arada en cok elestirenlerden biriydim. O post mizah amacli atilmisti![]()
Doğru karardı çok yorulmuşlardı, orta saha yürüyerek geçiliyordu, hatta bana kalsa 10dk erken çıkmalılardı.Olivira ve Mertens in çıkması çok saçmaydı. İkiside gole çok yakın oyumcular