⚽ SL 22/23 H:5 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 5 Eylül

ulan 4 sayfa rapor var simdiden gecmıs olsun üye kalmıcak birazdan

Kusura bakmayın ama şöyle bir maçtan sonra kendi renkdaşını ağzından bir iki kelime kaçırdı diye raporlayan

Yani ayıptır..
Ha Provokasyon yapan vardır , kanatlı eti karışmıştır onu raporlarsın tamam da yani kendi kardeşini raporlamak böyle

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Maça iyi yanından bakınca iki done var.
İlki Kerem olmadan takımın daha iyi olduğu/olabileceği.
İkincisi Emin Bayram gibi değerin baskı altında verdiği güzel performans.
Hangi performans?
Boş pozisyonda topu eveleyip yediriyordu golü.
Yesek küfür eden ilk kişi sen olurdun.
Kaan Ayhan geldi deniyor hoşgelmiş.
Yemişim maliyetini emin memin le olmaz bu işler

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

deplasmanda kaybetmediğimiz, son dkda maçlar aldığımız sezonlarda hep olmuşuzdur, hele de hakemleri yenerek yapıyorsak.
Bir kanat alın Allah aşkına, sonra oturun izleyin.

Bugün takım on kişi bile bastı be. Kaçan goller de cabası.
En az beşlik maçtı. Eleştirelim tamam da bireysel sıkıntıları eleştirelim. Takım şu beş haftadaki en iyi mücadelesini verdi.
Reaksiyon gösterdi. Bu çok çooook önemli bir şey.
Uçup kaçanların üç puan gerisindeyiz ve yanımızda Meteler de yook.

Maçın kazanımları:

* Hakemlerin aleyhimize yaptığı yönetim şekilleri taraflı tarafsız ayyuka çıktı. Zafer Algöz bile Yaşar Kemal ile ilgili olumsuz tweet attı düşünün.

* 10 kişi, ligin ciddi takımlarından birine karşı tek kale oynadık resmen. Pozisyon vermedik.

* Sacha Boey'i ciddi kazandık. Devam.

* Seferovic'i kazandık.

* Barış Alper dahi bildiğin katkı verdi yahu, bildiğin bayağı önemli bir galibiyetti.

* Şu dakikadan itibaren, bu hakem olayına karşı ciddi tepki verilmeli. Yeter artık lan. Bildiğin sadece maç sonucuna etki eden kararlar değil, orta sahadaki s.kko pozisyonlarda dahi, bariz rakip aleyhine olmasına rağmen lehine veriyor hakemler.

Bu cesaretin altında bir güç var. Araştırılmalı.

Yunus naparsa yapsın tehlikeli adam... iyiki hoca almadı. o dakika o defansta şut pozisyonu yaratıp vurmak gerçekten müthiş, şutları geliştikçe çok ilerleyecek

Ulan çok gerildim ben lan hanım penaltıda çay getirdi senin yüzünden kaçtı diye kovdum odadan şu an salonda yatıyorum ama mutluyum :)))

Ben de ilk yarının sonlarına doğru ağzımdan bir iki sert kelime kaçırdım ben de şu an kanepedeyim

Yaşasın kanepe kardeşliği

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt