⚽ SL 22/23 H:5 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 5 Eylül

Tekrar tekrar bakıyorumda abdulun yediği ikinci sarı kartı veren hakem hakem sertifakası diploması yada her ne boksa yırtılıp atılmalı buna kart veren adamın futbolla ilişkisi kesilmelidir. Türk futbolunun bir numaralı katilleri ve tetikçileri hakem adı altında maçlara çıkan karaktersiz ve onursuz haysiyetsiz ve şerefsiz ucubelerdir.

son golde; topu muthis azimle tasiyan getiren *boey - onun pasi alan *yunus'un yari donuslu duzgun vurusunu >kaleci cikariyor >sonrari poaching karambol dolayli topun filelere gitmesi. . .

basta boey olmak uzere ; 3 oyuncumuzun da emegi mevcut. sonraki ikili dogru yerde dogru zaman da olmalari onemli nuans idi nazarimda.

sozun ozu ; kirilma ani, camia birlesimi galatasarayin momentum adimlari kanimca bu macla beraber baslamistir. bu yolun sonu zafer -hayirlisiyla.

ayrica, hoca nin her iki yaridaki taktik kurulumunu begendim. *sergio nun ilk yari one ciktigi anlarda cektigi hedefi bulan sutlari -ilk yarinin bizim adimiza en guzel ve akilda kalan pozitif yanlarindan idi benim adima.
kendisi alinirken ozellikle vurgulamis idim; one yakin oldugunda bu tur sekanslari bol bol izlettirebilecek klasta ve ozguven de bir yildiz. takimin bold fundamental denklemlerindeki uclumden en onde olani .

O ABDÜLKERİM DENEN ADAM BU TAKIMDS 4. STOPER OLUR , KARTTAN BAGIMSIZ KONUSUYORUM TUM POZISYONLARI ONUN ESSEKLIGI YUZUNDEN VERDIK
Birdaha izle... golu yedigimizde pva dogru pozisyon almadigi icin a.kerim hic sansi kalmiyor. Orda piqué, ramos, koeman, hierro, matheus, jaap stam olsa bile hic biri kurtaramaz artik

Bu abdulkadir patlamaya hazır bomba , kalan transferi neden yapıldığı belli oldu acilen kizaga çekilmeli küçük takim topçusu.

Dümenden gördüğü kart yüzünden mi bu eleştiri anlayamadım, pozisyon bile vermedik çoğu maçta gereksiz olmuş biraz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yazılım mühendisiyim. Hakem atamaları için kullanılan algoritma / yapay zekanın kaynak kodunu inceleyip, herhangi bir müdahale olmadığını gerçekten görmek istiyorum, çünkü böyle bir yapay zeka olamaz!
Ne yapay zekası yav yediniz mi harbi. Elemanın biri pythonda random çeken 10 satır kod yazmış kilitlemiş, paket program içine bakamazsın diye de yalanı basmışlardır. Bunlar da içini inceleyecek zeka olmadığından yutturuyorlar.
Konu dışına çıkmayacaktım ama spoiler içine aldığım bölüme bak

herifler şu uygulamanın 15 gün reklamını yaptı. Ülkede kurumlarda yazılıma bakış açısı max bu.

Altı üstü 300 satır kod ile yağ gibi akan basit ama etkili hakem atama sistemi yazarsın.

herşeyden bagımsız okan hoca ,bu takımın bitiricilik sorunun çözmeli bu konuda ligin son sırasındayız kabul edilemez.

link icin tesekkurler sevgili gokturk .

vidyo da dikkatimi ceken ufak ince detay nacizane;
en arkada olan berkan ve yunus > boey seslerini duyar duymaz arkadan hafif kosu ile boey'i ozellikle desteklemeye geliyorlar uclu cekmeden once- o an sarmas dolas olmalari cok anlamli -takim havasi ,kenetlenme / eski kolej havasin dan mini sekans gibi - izlerken yuzumde tebessum olustu. . .
dolayisiyla,boey disinda ozellikle bu iki cimbomlu genc oyuncu kardeslerimizi takdir ve tebrik ettim-sevinci/kutlamayi bir kat yukseltme gayretleri dolayli .

meshur sozu de eklemis olalim :

~ kenetlenin baska galatasaray yok ~

saygi ve selamlarimla tum kucuk buyuk renkdaslarimi tebrik ediyorum galibiyetten dolayi.

#sinerji .

Geri
Üst Alt