Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.333
- 11.669
- 773
Bu abdulkadir patlamaya hazır bomba , kalan transferi neden yapıldığı belli oldu acilen kizaga çekilmeli küçük takim topçusu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçın başında olivieranın 1 metreden kaçırdığı kafa var ya heh onun gibi önce basit golleri atıp maçı çözeceğiz.Bende aynen öyle düşünüyordum ama gerçekten hiç farketmez haaland bakary saka modric filan getirsen yine olmaz hakem konusu çözülmeden transfere filan hiç gerek yok hakemlerin bize artniyetli olmasının temel nedenide yalı koç dışında bizim yonetimlerin korkak olması susmasi
Onun ben çakma fitnesi t shirtunu sokayım. Şikeci takımın şikeci oyuncusu.Karbonat nasıl oldu, maç sonu.
Bence bu maçta artık bu kadar da olmaz demiştir hangi takım taraftarı olursa olsun. Maçı izlerken kendimi zor tuttum sövmemek için, 5 yaşında oğlum var ona kötü örnek olmamak adına kendimi tuttum.oha hacklenmiş mi bu
Çok güzel tespit rtas , tebrik ederimmertens torreira takımın zeka düzeyini, sergio yunus boey gomis tehlike düzeyini çok yükseltti (kerem de dönse uçarız) ... hadi defans da idare etti diyelim, kale zaten tamam, olay resmen golü atacak adama kaldı... evet bir de pva nın moduna
Evet golluk atagi kesti. Bakti gol atma durumumuz var, hemen caldi dudugu. Gec duduktu, gelisen pozisyondan korktugu icin caldigini belli etti.Emre nin kazandığı topta ben hakem önce devam ettirdi sonra baktı biz gole gidiyoruz diye faul çaldı diye gördüm yanlış mı gördüm? Faul diye mi elini uzattı? Ayrıca o pozisyon da da emre çok temiz almıştı topu.
bardağı yere fırlatıp temizledim maç esnasındaBence bu maçta artık bu kadar da olmaz demiştir hangi takım taraftarı olursa olsun. Maçı izlerken kendimi zor tuttum sövmemek için, 5 yaşında oğlum var ona kötü örnek olmamak adına kendimi tuttum.
Gomis'in penaltıyı attırması dışında çok iyi maçtı Okan hoca da gayet iyiydi Mertens'in çıkması belki hataydı ama belki de yoruldu adam. Gerçekten şu maçtan sonra oynanan oyuna laf etmek de ne bileyim arkadaş. Bu akşamki oyun gerçekten bana ümit verdi Bjk- Fb 10 kişi kalınca nasıl dağıldılar gördük biz 10 kişi kalmamıza rağmen baskılıydık.Şu maçtan sonra bunları düşünmek de ne bileyim.
10 kişi ile Antepi ezdik.
Maçın hakkı 6-2
Değişiklikler gayet iyiydi keremi çıkarması iyi tercihti.
Okan hocama en kızdığım penaltıyı gomisin atmasına engel olmaması.
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu ne saçma bi karardı cidden?
Doğrudur. Ben bu kadar sinirlendiğimi uzun zamandır hatırlamıyorum.bardağı yere fırlatıp temizledim maç esnasında
Skor tahminim 1-2 match-ul cock derim maalesef
bu ne saçma bi karardı cidden?
Perşembe son gün değil mi? Çarşamba gelirse kuryelik bir şey olmaz.Kurye şart gibi duruyor
?O ABDÜLKERİM DENEN ADAM BU TAKIMDS 4. STOPER OLUR , KARTTAN BAGIMSIZ KONUSUYORUM TUM POZISYONLARI ONUN ESSEKLIGI YUZUNDEN VERDIK
Hakaret kabul ederim.Anteplimisin?