⚽ SL 22/23 H:5 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 5 Eylül

Bu abdulkadir patlamaya hazır bomba , kalan transferi neden yapıldığı belli oldu acilen kizaga çekilmeli küçük takim topçusu.

Bende aynen öyle düşünüyordum ama gerçekten hiç farketmez haaland bakary saka modric filan getirsen yine olmaz hakem konusu çözülmeden transfere filan hiç gerek yok hakemlerin bize artniyetli olmasının temel nedenide yalı koç dışında bizim yonetimlerin korkak olması susmasi
Maçın başında olivieranın 1 metreden kaçırdığı kafa var ya heh onun gibi önce basit golleri atıp maçı çözeceğiz.
Sonra taraftarla birlikte hakeme baskı kurarız.. Bir noktadan sonra maçaları yemeyecek katliyama. Birini engellerlerse diğeri çıkıp atacak. Kerem kötü mü kenara kardeşim x girecek asist/gol atacak. Yunus yorgun mu aynısı devam.
Şu kulübün yöneticisi olsam ilk yapacağım genç tutulamayan oyunculardan önce bir toplama yapardım. Sonra icardi mi geliyor ronaldo mu fantazilerine kalmış.
Altı üstü ezik stoperlerin olduğu tsl oynuyoruz. boey dahil aynı kalibre ve hızda 3 tane adamı daha rakibe doğru koştursan akbaba bile 10 gol atar.

Emre nin kazandığı topta ben hakem önce devam ettirdi sonra baktı biz gole gidiyoruz diye faul çaldı diye gördüm yanlış mı gördüm? Faul diye mi elini uzattı? Ayrıca o pozisyon da da emre çok temiz almıştı topu.
Evet golluk atagi kesti. Bakti gol atma durumumuz var, hemen caldi dudugu. Gec duduktu, gelisen pozisyondan korktugu icin caldigini belli etti.

Bence bu maçta artık bu kadar da olmaz demiştir hangi takım taraftarı olursa olsun. Maçı izlerken kendimi zor tuttum sövmemek için, 5 yaşında oğlum var ona kötü örnek olmamak adına kendimi tuttum.
bardağı yere fırlatıp temizledim maç esnasında

Şu maçtan sonra bunları düşünmek de ne bileyim.
10 kişi ile Antepi ezdik.
Maçın hakkı 6-2
Değişiklikler gayet iyiydi keremi çıkarması iyi tercihti.
Okan hocama en kızdığım penaltıyı gomisin atmasına engel olmaması.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gomis'in penaltıyı attırması dışında çok iyi maçtı Okan hoca da gayet iyiydi Mertens'in çıkması belki hataydı ama belki de yoruldu adam. Gerçekten şu maçtan sonra oynanan oyuna laf etmek de ne bileyim arkadaş. Bu akşamki oyun gerçekten bana ümit verdi Bjk- Fb 10 kişi kalınca nasıl dağıldılar gördük biz 10 kişi kalmamıza rağmen baskılıydık.

Torreira' yi nasıl buldunuz ? Biraz sönük kaldı sanki , ama pek iş düşmedi belki de ondan öyle gözüktü.

Geri
Üst Alt