⚽ SL 22/23 H:5 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 5 Eylül

Antep zor gol yiyip zor gol atan bir takim Antalya maci yaniltmasin. Okan hocayi yakindan tanimaya basliyorum hic de oyle hurra hucum etmeyecegiz o yuzden 0-0

Cuma ve Pazartesi maclarini hic sevmiyorum.

Puan kaybina en müsait maclar olarak görüyorum her zaman. Birinde haftayi sen aciyorsun, digerinde sen kapatiyorsun. Tabi öte yandan bu durumu avantaj olarak gören de olabilir ama ben gercekten sevmiyorum. Özellikle Pazartesi maclarini.

Taraftar acisindan da kötü, pazartesi is basi yaptiktan sonra cok yorucu bir gün sonrasi maca gitmek.

Bir tarafta defans futbolu oynatmasından ötürü korkak diye dalga geçtiğimiz maç başına 2.5 puan ve 2.25 gol atma oranı tutturmuş karbonat,

Diğer tarafta ise güya ligi çok iyi bilen maç başına sadece 1.75 puan ve 0.5 gol ortalaması tutturan Okan 'in kapışması olacak.

Umarım şans bizden yana olur ama teknik ekibin buna izin vereceğini pek sanmıyorum!!

Rakibin formda dönemine denk geldik ama yapacak bir şey yok. Koyup geçeceğiz. Haftaların acısını Gaziantep'ten çıkarırız diye düşünüyorum. 4-1

Bir tarafta defans futbolu oynatmasından ötürü korkak diye dalga geçtiğimiz maç başına 2.5 puan ve 2.25 gol atma oranı tutturmuş karbonat,

Diğer tarafta ise güya ligi çok iyi bilen maç başına sadece 1.75 puan ve 0.5 gol ortalaması tutturan Okan 'in kapışması olacak.

Umarım şans bizden yana olur ama teknik ekibin buna izin vereceğini pek sanmıyorum!!
yediğimiz gol ortalamasını da yazar mısın?

bi taraftan yererken diğer taraftan övebilmeliyiz ki samimi görünelim dışardan

gol atarız herhalde, gol yemezsek eğer 1-0 kazanabiliriz

bu maç neden pazartesi avrupa'da maç mı oynuyoruz?

Ulan Yeşilçam ne kadar mükemmel bir şey ya. Adamın adı Karbonat Erol kaldı resmen, karaktere bak :ddd

Herhangi bir Avrupa ülkesinin x futbol takımının forumunda böyle bir şey var mıdır acaba :dd

Banko ALT olacak maç.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ligde ne kadar dişli ekip varsa dayamışlar bize. Zor maç olur yine. Elde adam yok ama Kerem'e sopa göstermek şart. Şu kanadı alsınlar artık

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Pva
Torreira Oliveira
Barış Berkan Yunus
Mertens​

Berkan? 🤷‍♂️

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt