- 4 Ağustos 2009
- 83.684
- 62.340
- 5.093
Yalnız seviniyoruz da başak sekiztinercilerden daha büyük sampiyonluk adayı. Berabere bitse daha iyiydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah korusun. Galatasaray'da karaktersizlere yer yok.gelecekti hocamız ve efsanemiz Emre Belözoğlunu tebrik ederim
redmondun, yıllık kaç para aldığı, kaç yıllık sözleşme imzaladığı vs. 5 milyon euro opsiyon devreye girecek yazıyordu bi haber sitesindeHangisi
?gelecekti hocamız ve efsanemiz Emre Belözoğlunu tebrik ederim
yaw kac kere macını izledin renktaş 30 dakikada scout şefi kesiliyorsunuz başımıza ezik ezik tavırlar felan zaten o redmondı biz almıs olsaydık şimdi soverdiniz gobekli adamı almıslar öMER bayram vakası 2 felanYok yav gömmedim. Sadece Redmond kadar iyi olacağını düşünmüyorum. Rashica iyi topçudur zaten de Redmond başka bir şeymiş cidden. Seneye kesin alınmalı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gedson üç buçuk atmış
Allahim su spikerin sesine bak ya
normalde su mac 0-0 bitecek
ama sirf su herifinin sesini basak gol attikdan sonra duymak isterim
Varan 1Merhabalar Arkdaslar,
Foruma yeni katilmis bulunmaktayim. Takimimizin istahli ve istekli oyunu sonunda beni de forumda aktif üye olarak kayit olmama sevk etti. Umarim bu yolun sonunda mayis da ipi gögüsler, bende böylece 1 yili doldurmadan, sampiyonluk görürüm.
Herkese iyi forumlar diliyorum, hayirli sohbetler![]()
Kiz gibiKız Gedson nasil oynadi
Yazık Emrah onuda seven bı anne babası var. Sovsen daha iyiydi
uzatırız
zuahhahahahhaahhahahaah
memiktasima sapladilar
simdi bulent usluya kufur time twitterda
Naptı adam? Bir halt yapmadı ben söyleyim.Evet Redmond'ı tercih etmeyerek hata yaptığımız belli oldu. Rashica istediği kadar iyi olsun bu kadar iyi olabileceğini hiç sanmıyorum. Bu farklı bir seviye.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi