SL 22/23 H:6 | Beşiktaş 0-1 Başakşehir | MS | 12 Eylül

Ne olur

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
İşte o 3dk içinde dünyanın en iyi futbolcusudur.
Abartısız 3 dakika bu arada bu süreçte 3-4 kere topla dripling yaptı o kadar. Tek esprisi topu alıp ileriye koşturup kaptırmak. 4 haftadır aynısını yapıp kaç tane asisti yenilen 2 tane diteği olan 23 yaşındaki kerem burada itin götünde kende yer edinmiş durumda.

haberi buldum 2 gün önceye ait

GOAL Türkiye|10 Eyl 2022 10:59+03:00

İngiliz basını Beşiktaş'ın yeni transferinin satın alma opsiyonunun 5 milyon euro olduğunu öne sürdü.

Beşiktaş'ın transferin son günlerinde Southampton'dan kiraladığı İngiliz hücum oyuncusu Nathan Redmond, henüz sahaya bile çıkmadan siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandırırken, 28 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonunun olup olmadığı da büyük bir merak konusu. Beşiktaş cephesi konuya ilişkin resmi bir açıklama yapmazken, İngiliz basını bu transferin 5 milyon euro'luk satın alma opsiyonuyla gerçekleştiğini öne sürdü.
Böyleyse saçma olmuş. Adamın maaşı net 3.5 düşse düşse kaça düşecek bir de 5 bonservis verilmez yani.

fikstür avantajı ilk büyük maçta patladı. Merak ediyorum bizim gibi deplasman üstüne deplasmana gidiyor olsalar ne yapacaklar.

Bir topçu taraftari ne kadar umursayip topculugunun ustune koyabilir, bu dediginize inaniyor musunuz gerçekten?

En fazla biraz daha beygir gibi koşar, ne yapacak necip bir anda puyol mu olacak, weghorst bie anda ronaldo mu olacak?

Ömrümde taraftar kadar abartilan cok az sey gördüm ya
Paşa maçında 60.dakikada onu benim gibi sevme,70te galibiyet atkı şov,80de nrvizade geceleri,85te heyya heyya ua ua,90da sebo reis bizi bırakmalardan memnunsun heralde renktaş

Başak 'i abartmayın yok şampiyonluk filan

1.Mesut bu takıma girince başak düşüşe geçer.
2.kuslar şampiyonluk potasında olursa %80'i kuş olan baykuşlar hemen yatışa geçer yarıştan çekilirler

aklımdaki tek soru işareti bunlar bedavaya adam alsa 36 tane reklam yaparlardı ;D
İşte benim bildiğim haziranda dönecekn Soton isterse orada devam edecekmiş, o şartla kiralık gelmiş.

Adam mart nisan gibi göbek yapıyormuş her sezon sonunda ve bıkmışlar bu durumdan. Bu sezona da fit girmedi diye gönderiyorlar.

Bjk maci sacma sapan bi 11le bitirdi tayfur ortada falan

Bsehir akilli olsa 1-2 tane daha atardi

Paşa maçında 60.dakikada onu benim gibi sevme,70te galibiyet atkı şov,80de nrvizade geceleri,85te heyya heyya ua ua,90da sebo reis bizi bırakmalardan memnunsun heralde renktaş
Memnun değilim, bana kalsa her seyirci ingiliz seyircisi gibi olsa.

Maca diye gidiyorsun kafan şişiyor 90 dk, iki futbol izleyecez dangir dungur anlamsiz marslar falan

Başakşehir hücumda leş gibiydi bir sürü atağı hiç ettiler özellikle 1-0 sonrası..
bjk genel olarak plansizdi al sisir weghorsta yaptılar maç boyu ama buna rağmen 3-4 tane çok net gol kaçırdılar.. Gerçekten üzülüyorum şu duruma..Bir tarafta biz pozitif futbol için bir tarafımızı yirtiyoruz adamlar 1-0 Ken bile 5 kişi geride bekliyor weghorst merkezli karambolleri kovaliyorlar şu plansız oyuna rağmen bugün maci kazanabilirlerdi..

FceTXj6XoAEoR7u
raitinge bak be 8.3

Geri
Üst Alt