- 8 Temmuz 2015
- 36.336
- 71.963
- 3.783
yalnız nkuduyu iyi kitlediler genel olarak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abartısız 3 dakika bu arada bu süreçte 3-4 kere topla dripling yaptı o kadar. Tek esprisi topu alıp ileriye koşturup kaptırmak. 4 haftadır aynısını yapıp kaç tane asisti yenilen 2 tane diteği olan 23 yaşındaki kerem burada itin götünde kende yer edinmiş durumda.İşte o 3dk içinde dünyanın en iyi futbolcusudur.
Böyleyse saçma olmuş. Adamın maaşı net 3.5 düşse düşse kaça düşecek bir de 5 bonservis verilmez yani.haberi buldum 2 gün önceye ait
GOAL Türkiye|10 Eyl 2022 10:59+03:00
İngiliz basını Beşiktaş'ın yeni transferinin satın alma opsiyonunun 5 milyon euro olduğunu öne sürdü.
Beşiktaş'ın transferin son günlerinde Southampton'dan kiraladığı İngiliz hücum oyuncusu Nathan Redmond, henüz sahaya bile çıkmadan siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandırırken, 28 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonunun olup olmadığı da büyük bir merak konusu. Beşiktaş cephesi konuya ilişkin resmi bir açıklama yapmazken, İngiliz basını bu transferin 5 milyon euro'luk satın alma opsiyonuyla gerçekleştiğini öne sürdü.
Yalnız Lincoln topçuydu be yetenek abidesi bir adamdıİnşallah. Bizim Lincoln gibi çıksın. Olmazsa da seneye net kovalamamız gerek.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rashica daha cok geciş oyunu icin uygun diyebilirmiyiz admirimRedmond'ın dribbling kalitesine Kerem hiç bir zaman ulaşamaz. Pasları da fena değildir.
Rashica daha fazla defans arkası koşu deneyen daha çabuk bir adam.
aklımdaki tek soru işareti bunlar bedavaya adam alsa 36 tane reklam yaparlardıBöyleyse saçma olmuş. Adamın maaşı net 3.5 düşse düşse kaça düşecek bir de 5 bonservis verilmez yani.
Paşa maçında 60.dakikada onu benim gibi sevme,70te galibiyet atkı şov,80de nrvizade geceleri,85te heyya heyya ua ua,90da sebo reis bizi bırakmalardan memnunsun heralde renktaşBir topçu taraftari ne kadar umursayip topculugunun ustune koyabilir, bu dediginize inaniyor musunuz gerçekten?
En fazla biraz daha beygir gibi koşar, ne yapacak necip bir anda puyol mu olacak, weghorst bie anda ronaldo mu olacak?
Ömrümde taraftar kadar abartilan cok az sey gördüm ya
İşte benim bildiğim haziranda dönecekn Soton isterse orada devam edecekmiş, o şartla kiralık gelmiş.aklımdaki tek soru işareti bunlar bedavaya adam alsa 36 tane reklam yaparlardı![]()
sailsin 1 tane normal faulü yok. Aynı posizyonun benzerinde 3 dakikada marcao'ya koşarak sarı verenler salağa yatıyor.Bu beşiktaşlılar iyice arsız olmaya başladı ya şu maçta hakeme ağlıyorlar hakeme, maçın skoruna etki edecek hiçbir hata yapmadı ve bence gayet iyi yönetti
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Memnun değilim, bana kalsa her seyirci ingiliz seyircisi gibi olsa.Paşa maçında 60.dakikada onu benim gibi sevme,70te galibiyet atkı şov,80de nrvizade geceleri,85te heyya heyya ua ua,90da sebo reis bizi bırakmalardan memnunsun heralde renktaş
Gedson bir tık üst seviyeye çıkamıyor 8 numara için ne asist ne gol becerisi var, bu gidişle anadolu topçusu olacak.Gedsona noldu böyle kargalarda cöp yav, bizde is yapardi ama Torreira‘nin yaninda
Doğru ama Redmond PVA'dan 4 yas daha genc. PVA'da bizde oynadigindan çok daha iyiydi gecmiste.Bizim de sol bek var yıllarca oynamış. Her hafta kanser ediyor. Yedlin falan da geldi aklıma bak.
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
raitinge bak be 8.3