- 3 Temmuz 2012
- 133.858
- 80.736
- 5.198
reklam panosunda TERİM ismine özel bu mac icin galibiyet iyi oldu
netflix uzakta oyna belgeseli ertele 1 yıl
netflix uzakta oyna belgeseli ertele 1 yıl
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç üzülmem renkdaş hem maliyetinden dolayı hemde kendi bilir son viraj onun için eğer oynayamazsa bi daha hiçbir klüp almaz kapısına benim Gomise güvenim tamO da Mertens gibi çıkarsa sorun büyük olur
Aytac hiyarinin bizde bir tane boyle ortasi presi yok. Yerli yerli diye agladigimiz yerde yuruyordu. Bunlarin alinmamasi gerektigini karakter sorunu oldugunu viz gorduk hissettik ama gotundeki donun rengine kadar inceleyen scout ekibi terim ile birlikte görememiş.Adamlar arka arkaya 3 tane net etkili korner atti. Sonunda gol oldu. Son 3-4 senedir bizim boyle korner attigimizi hatirlamiyorum.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Rashica boservis opsiyonu olmalıydı makulYusuf Demir ve Rashitsa çok iyi transferler tebrikler
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yakindir insallahBakalım 4 5 gol attığımız günleri gorebilecekmiyiz
sevgili taha,*Rakip vermiş demeyelim de Toreira baya hakimiyet kurdu. Hakkını yemeyelim
Malesef tffye göre öyleymis...Yusuf yabancı mı?
Bence de ama o ayrı konu. Ben şu an ki kadro içindeki duruma göre yazmıştım.
Mertensi henüz öyle kullandık mı ki .s.s Adam çok defansif gibi daha çok. Ondan kaynaklı.O da Mertens gibi çıkarsa sorun büyük olur