Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 32.798
- 8.400
- 1.858
Üçünden biri oynayacak, sıkıntıMertens Mata Yusuf
Kimi oynatacağız ulan
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üçünden biri oynayacak, sıkıntıMertens Mata Yusuf
Kimi oynatacağız ulan
Domine ettik, farka gidebilirdik. Gol sorunu çözülmeye başlamış, kerem silkelenmiş. Bonservisi alınan Yusuf çok şey katacak takıma herşey iyi gidiyor..
Yahu en çok o delirtiyodu beni önceki senelerde, takım ine geçer geçmez savunmaya çekiliyordu, hatırlayın kaç tane maçı öne geçtikten sonra verdik. Şükür bugün skordan bağımsız uzun süre aynı baskılı oyunu gördük.2. Golü yedikten sonra ayağa oynamamız çok mujimdi. Eski Gs topu sisirmeye başlıyordu. Bu kazanmak, takımın kendine güveni için çok değerli.
GscimbomMobile
Güntekinin surat eşğn gtüne dönmüş.
Hangi takımlı renktaşGüntekinin surat eşğn gtüne dönmüş.
Zamanla ve icardi ile.hallolir oHücum potansiyelimiz çok ama bitirme konusunda ilerleme kaydetmemiz lazım.
Abi ilk yarı gayet iyi oynadı takım, merak ettim geldim baktım burada yazanlara. Yani çok şey söylerim ama gerçekten sövmemek için zor tutuyorum bazen kendimi. Kerem mesela, ilk yarı da iyi oynadı, daha derli topluydu, daha az pas hatası yapıyordu ve takım için uğraştığını gösteriyordu. Gel burada yazanlara bir bak... Daha iyi olmamız amacıyla yorum yapılsa eyvallah, amaçları tamamen negatiflik. Herkesi, her şeyi yerden yere vuruyorlar. Nasıl bir ergen kafası anlamak mümkün değil. Maç esnasında okumamak lazım burayı ciddi diyorum.Deplasmandasin
Ev sahibi ekibin reaksiyon vermesi normal
Ayriyeten iddaasina girelim biz haric bu pasa 1 2 takima takar
Yeni td ile duzelmisler
Birde hajradinovic diye bir adamlari var en iyi anadolu topcularindan biri
Ayriyeten bugunde cok iyi oynadik
Forumda yazilanlara inanamadim mac sirasinda
Suratına sçm onunGüntekinin surat eşğn gtüne dönmüş.
İlk maçında bilmediği bir ligde ters ayakla girmesi iyi bir senaryo olmazdı.Verdiğimiz atakların çoğu Emin'in çıkması gereken hava toplarında geriye kaçması ve yanlış yerlere top indirmeleri biraz pozisyon hatası da yapıyor ama iyi müdahaleleri de vardı potansiyeli çok net. Okan hoca Sacha değişikliği biraz saçmaydı çünkü zaten sahada kısayız sen Boey gibi görece uzun adamı çıkarıp Dubois'i sokması hataydı PVA yerine sokmalıydı bence. Rashica bence Yusuf'un da Yunus'unda arkasında. Yusuf'u ilk 11'de oynatamamak içimi acıtıyor. Mertens- Yusuf- Yunus çok iyi olabilirdi ki çok şükür Kerem 2. yarıda kendine geldi öz güveni yerine gelen ve bu sor yapamama şeyini üstünden atan Kerem gollerden sonra bak nasıl basit oynamaya ve top kaybetmemeye başladı. Bu arada 6 olması gereken maç yine kötü bitiriş 3 golle bitti.
Abi ilk yarı gayet iyi oynadı takım, merak ettim geldim baktım burada yazanlara. Yani çok şey söylerim ama gerçekten sövmemek için zor tutuyorum bazen kendimi. Kerem mesela, ilk yarı da iyi oynadı, daha derli topluydu, daha az pas hatası yapıyordu ve takım için uğraştığını gösteriyordu. Gel burada yazanlara bir bak... Daha iyi olmamız amacıyla yorum yapılsa eyvallah, amaçları tamamen negatiflik. Herkesi, her şeyi yerden yere vuruyorlar. Nasıl bir ergen kafası anlamak mümkün değil. Maç esnasında okumamak lazım burayı ciddi diyorum.