⚽ SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• 0

Oy: 0 0,0%
  • 1

• 2

Oy: 1 0,6%
  • 3

• 4

Oy: 1 0,6%
  • 5

Oy: 6 3,4%
  • 6

Oy: 10 5,6%
  • 7

Oy: 64 36,0%
  • 8

Oy: 70 39,3%
  • 9

Oy: 15 8,4%
  • 10

Oy: 11 6,2%

• Kullanılan toplam oy
    178
  • Anket kapatılmış .
Bu seferde defansif zaafiyet yaşanır.Boeyin atletizmi sertliği çok işimize yarıyor.Birde takımın boy ortalaması çok düşük..Bu konudada olumsuz etkiler.Duboisde ofansif anlamda çok ciddi katkı verir..Gerçekten zor bir durum.Bence dubois sol bekde denenmeli.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fransa mt de sagbek formasi bulan adamı solbeke yazamayiz, oynar ama boey çok iyi oynasa bile dubois oranin as oyuncusu.

Mertenste ileride oynamali,

Eleştirileri anlarımda takım lakayit demek maçı izlememiş olmak demek dk 80de bir adama 3kisi basan takıma lakayit demek acımasızlık olur ama bitiricilikte sorunumuz var takım üzerindeki gerginliğin sebebide o

Maç 1-3 oldu neden kopmadı peki.?
Hocam neyden rahatsızsın? Bugün en azından mutlu ol diyorum bunda ne var yani? Yediğimiz golden önce neler kaçırdık görmedin mi? Takım yedeklerine kadar değişmiş başkan hoca değişmiş biraz zaman gerekmez mi? Neden mutlu olamıyorsan onu çözemedim?

İlk 11 Gs 11.jpeg

Gs kadrosu budur, kerem yedekten mecbur, yunusla degismeli oynarlar.Sergio ile midsto degismeli oynar.

Mertens mata ile değişmeli oynar. Onemli olan diziliş değil roller, 35 lik mertensi ortasahaya bu kadar entegre oynatmamaliyiz. Yusuf ve yunus ortasahada baski yapsın

Renktaslar Okan hocanın işi zor diyoruz da bir de şu var sahaya herkesi mevkisinde olmak şartıyla isim fark etmeksizin 3 yerli ve 8 yabancı koysan bile şu takımı koltuğuna kurul biranı yudumla keyifle izle🙂

Mertensi henüz öyle kullandık mı ki .s.s Adam çok defansif gibi daha çok. Ondan kaynaklı.
Ara paslarda yoksa o da Oli de klas ama işte bunları böyle gömersek olmaz ki.
İcardi kıracak inşallah şeytanın bacağını ya. İlk maç evimizde, bir boy gösterisi yapmak isteyecektir.
Devamı da gelir. Bugün yani pozisyon bulup atamama sıkıntımız yine nüksetti.

Tamam o bir etken ancak bunun yanında kalitesini ortaya tam koyamıyor ben bunu ö eksiğine veriyorum. Tüm olay pozisyonu değil yani. Top geliyor ayağına bu maçtada oldu Trabzon maçında da. Birkaç maç daha diyelim.

Takimin fizigi birbirine alismasi arttikca baya iyi takim olacaz. Yusuf rashica baya umit veriyor. Gecen senenin aksine maclari sabirsizlikla beklemeyi ozlemisim

Hayatında gelip göreceği en top noktaya lütfedip almışız, adamın bize karşı hırsına bak ya. Son vitrin 90 dakikanın oynadin. Sami Yen'de görüşeceğiz Aytaç.

Diğeri ise tam anlamıyla komik. Bu altyapımızdan çıkan yaratığa yorum bile yapılmaya değmez.

O Seferovic ile yaşadığın pozisyonda, adamın herhangi bir nöronu dahi sana isabet etmemişken o yüzünü tutman :dd

Vasatın vücut bulmuş halisin. Umarım hayatın boyunca başarılı olamazsın.

Malatyaspor'da bile tutunamamış vasatın tekisin. Bundan sonra kariyerin bomboş takımlarda 3 kuruşa oynayıp, yaşlanınca torunlarına GS altyapısında oynadım yeaa diye hikayeler anlatmak olur.

Seninle de Arena'da görüşeceğiz.

Her ikisi de hakettiğini yaşasın.

Son düzenleme:
İcardi bir an önce form tut ve şu sahaya çıkıp gollerini birer birer at.
Yusuf mükemmel bir transfer. Girdiği kısa süre içerisinde o kadar güven verdi ki bana anlatamam. O vuruşu sağ ayakla değil sol ayakla yapmış olsa ve golü atmış olsa havalara uçardım. Raşika da iyi bir izlenim bıraktı daha tam oturmasına rağmen.

Sergio nun ilk yarıdaki bir kaç tembel pası ve ayakta kalmaması ben rahatsız etse de yeteneği ile maçın kaderini değiştirebileceği aşikar. Midtsö gelirse daha erken oyundan çıkabilir.zira bence Sergio nun çabuk yorulma gibi bir sorunu var.

Mertens bence bugün kendini çok kasmadan oynadı. Belki rakip ona karşı biraz fazla önlem aldığı için olabilir. Kerem 2. Yarıda daha çok içeriden oynayınca etkili oldu.

Pva yı gerçekten istemez oldum. Bana en çok sırıtan ismin o olduğunu söyleyebilirim.

Emin e gelince tecrübesizliği bir kaç pozisyonda gözükse de bazı pozisyonlarda gayet yerinde müdahaleler yaptı. Rakip de biraz ona oynamasına rağmen çok faiş bir hata yapmadı. İyi bir rotasyon oyuncusu şimdilik.

Bu arada Muslera'nın en kötü yanı ayağı filan değil.yan toplarda kornerlerde neredeyse hiç çıkıp topu almaması maalesef bu konuda eksiği başımızı ağrıtıyor ama.yapacak birşey yok başka çözümler bulmalıyız yan toplara

Geri
Üst Alt