Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 33.086
- 47.459
- 2.968
simdi ne yapacagiz yusuf mertensi keserse matada mertensde yedekde beklemesi lazim
Tek derdimiz bu olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
simdi ne yapacagiz yusuf mertensi keserse matada mertensde yedekde beklemesi lazim
Boey bu performansı ile kesilmez hocam.Ekli dosyayı görüntüle 178025
Gs kadrosu budur, kerem yedekten mecbur, yunusla degismeli oynarlar.Sergio ile midsto degismeli oynar.
Mertens mata ile değişmeli oynar. Onemli olan diziliş değil roller, 35 lik mertensi ortasahaya bu kadar entegre oynatmamaliyiz. Yusuf ve yunus ortasahada baski yapsın
Kesilmeli yapacak birsey yok.Boey bu performansı ile kesilmez hocam.
TANRI HAMİT'İ İZLEYEMEYEN NESİLLER İÇİN ONU GÖNDERDİ...
Ekli dosyayı görüntüle 178019
Hata olmazsa zaten gol olmazBu Holigan Güntekin, kıçını yırtıyor golü hatadan attığımızı anlatmak için. Bu heriflerin yayıncı kuruluşta hala yer bulabilmesi şaka gibi
Ben kesmem bu çocuğu. Dübua ya yer açmak için böyle oynayan birisini kesmek adaletsizlik olur. Adaleti sağlamaz isek biz kaybederiz.Kesilmeli yapacak birsey yok.
Adamın karşıladığı toptan 10 dakika geçmiş hala sadık hata yaptı diyor, şuursuz herifHata olmazsa zaten gol olmaz
Bir yerde o da kıracaktır bunu. TS maçındakine ben de kızdım yoksa. O klasa yakışmadı.
Yoksa çoğu golün hazırlanışında hep etkileri var. Tabii beklentimiz skorer olarak da olması. Ondan eksik geliyor gözümüze.
zekasal sorunları olan bazı febelilere göre ardañın geç evrenin sol bacağı etmezmiş.Ben hayatımda bu febeliler kadar futbol okuma yorumlama fukarası bir tayfa görmedim.He burada namağlup bitirceklermis ligi hahahahahaYusuf hem iyi yerlere kaciyor hemde cok kolay adam gecebiliyor.
Okansimdi ne yapacagiz yusuf mertensi keserse matada mertensde yedekde beklemesi lazim
Zaten oyleydiGüntekinin surat eşğn gtüne dönmüş.
Torreira'nin puanı düşük kalmış
Yav zaten Musleranin oynamasina gerek yokOkan
Boey Ross Nelson Kazim
Torreira Mertens
Yusuf Mata Yunus
İcardi
Olmaz mı?
Bundan daha fazlası da olabilir tercihler doğru olsa. Aşırı derecede tercih ve bitiricilik sorunu var hala. Bi takıma çok fena patlayacaz lpool gibi bakalım kime olacak