Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.320
- 44.196
- 2.388
bugünkü oyundan memnun olmayan gitsin city falan izlesin
golü yediğimizde bile kazanacağımız çok belliydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu k.paşa bu şekilde oynasın düşer net olarak.
Bu sosyal medya tam bir bok çukuru..Yuh ya. Sosyal medya
Sergio maç başı 1 direkle.oynuyor valla bravo
Bunlar şampiyonluk alametleri
oğlum biz ne ara 8 korner kullandık lan hiçbirini hatırlamıyorum nerdeyse
İşte takımın bu güveni vermesi çok önemli. Geçen sezonki takım öne geçtiğimizde bile güven vermiyordu.bugünkü oyundan memnun olmayan gitsin city falan izlesin
Tamam o bir etken ancak bunun yanında kalitesini ortaya tam koyamıyor ben bunu ö eksiğine veriyorum. Tüm olay pozisyonu değil yani. Top geliyor ayağına bu maçtada oldu Trabzon maçında da. Birkaç maç daha diyelim.
Torreira'nin puanı düşük kalmışHaftanin takimina en az 3 oyuncu solacak gibiyiz
Ekli dosyayı görüntüle 178036
gs konya maçına 0:3 handikap ms1 girdim 19 orandan konyaya en az 5 atarızYükleniyor konyaya patlicaz. Yeterki böyle oynayalım. Her bir oyuncu diğer takım arkadaşı için oynadığı sürece artarak devam eder performansimiz. Takım oluyoruz. Çok değerli.
GscimbomMobile
aynı şeyi düşünüyorum yani geride bile olsak beraberinde olsak kesin atacaz diyorum inanıyorum buna bu bence çok güzel bir seyEn önemlisi takım aşırı güven veriyor. 2-3 haftaya yeni transferler de alışınca her şey daha güzel olur. 2 farklı geriye de düşse bu oyuncular büyük takımın oyuncusu olduğunun farkında, çevirecek izlenimi de taraftarda oluyor. Tebrik ederim baştan aşağı yenilenme bazı reflekslerimizi geri getirmiş. Ben bu toparlanma ancak 2-3 senede olur diye düşünüyordum.