⚽ SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• 0

Oy: 0 0,0%
  • 1

• 2

Oy: 1 0,6%
  • 3

• 4

Oy: 1 0,6%
  • 5

Oy: 6 3,4%
  • 6

Oy: 10 5,6%
  • 7

Oy: 64 36,0%
  • 8

Oy: 70 39,3%
  • 9

Oy: 15 8,4%
  • 10

Oy: 11 6,2%

• Kullanılan toplam oy
    178
  • Anket kapatılmış .
Simdi cuma gununu sabirsizlikla bekliyorum. Takimi konya macinda gormek istiyorum. Bakalim hic gol yemeyen konyaya karsi nasil oynayacagiz

Bu arada maçın uzatmalarında bir ara 2-3dk kadar çok çok iyi oynadık. Gol gelmeliydi o aralar. Çok yakışırdı. Acayip keyif aldım Yusuf-Torreira-Kerem-Dubois ve Raschia falan güzel top yaptılar

Bu k.paşa bu şekilde oynasın düşer net olarak.

Şikecilerle oynayan takımla bu akşam gördüğüm takım arasında dağlar kadar fark var.Bu kasımpaşadan daha kötü takımlar var..kadro kalitelerine göre gayet iyi oynuyorlar.ama fener maçında şike yapmadıklarına beni kimse inandıramaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sergio maç başı 1 direkle.oynuyor valla bravo

bugun, *imza islerinden sekanslar sundu <= > *on_alandaki ara paslari ve sutlari dolayli.
bize transferi konusulurken nacizane detayli mesajimda da ozellikle vurguladigim en one cikan izlenesi leziz hareketler....

yusuf ve milot kisa sure oynamalarina ragmen, alinirken kendi basliklarinda belirttigim ve bekledigim sekilde saha da yer aldilar. cabucak adapte olmalarina maci yasamalarindan oldukca keyif aldim.

kanimca, bu tur yaratici ayagin cok oldugu takim icin -olmaz olmaz *kilit_denklem ; *kollektif futbol.
bunu ne kadar fazla yaparsak mac genelinde - maci kazanma oranimiz artar kanaatindeyim...

sozun ozu, yeni haftaya 'harika bir baslangicin habercisi oldu bu 3puan...~ bu guzel galibiyet hepimize hayirli ugurlu olsun . yeni haftanin yildiz sozu ; # momentum aslanin yaninda.

saygi ve selamlar .

Yine de sonuçtan keyifsizim. Net 10 pozisyona girdik 3 gol attık 2 yedik. Son dakikalar yine stresli geçti. İyi oyunumuz sonuca etki etmediğini düşünüyorum. Bunu çözmemiz lazım bu maçın kesinlikle hakkı 3-2 değildi. Umuyorum gelecek haftalarda toparlarız.

Hakem geçen haftayla aynı bu da düşündürücü. Yediğimiz ilk golden önce Oliveira'ya faul verilmedi. İkinci goldeki kornerde yanılmıyorsam hatalıydı. Bize karşı tek bir olumlu hareketi yok. Kasımpaşa'ya zorla tek kart çıkardı. Hakemi de her maç yeneceksek daha dikkatli oynamalıyız.

simdi ne yapacagiz yusuf mertensi keserse matada mertensde yedekde beklemesi lazim

geriye düşünce kesin kazanırız diye hissetmeyi çok özlemişim. yıllardır bunu hissedemiyordum. BU SENE SÖKE SÖKE ŞAMPİYONUZ!

Tamam o bir etken ancak bunun yanında kalitesini ortaya tam koyamıyor ben bunu ö eksiğine veriyorum. Tüm olay pozisyonu değil yani. Top geliyor ayağına bu maçtada oldu Trabzon maçında da. Birkaç maç daha diyelim.

Bir yerde o da kıracaktır bunu. TS maçındakine ben de kızdım yoksa. O klasa yakışmadı.
Yoksa çoğu golün hazırlanışında hep etkileri var. Tabii beklentimiz skorer olarak da olması. Ondan eksik geliyor gözümüze.

En önemlisi takım aşırı güven veriyor. 2-3 haftaya yeni transferler de alışınca her şey daha güzel olur. 2 farklı geriye de düşse bu oyuncular büyük takımın oyuncusu olduğunun farkında, çevirecek izlenimi de taraftarda oluyor. Tebrik ederim baştan aşağı yenilenme bazı reflekslerimizi geri getirmiş. Ben bu toparlanma ancak 2-3 senede olur diye düşünüyordum.
aynı şeyi düşünüyorum yani geride bile olsak beraberinde olsak kesin atacaz diyorum inanıyorum buna bu bence çok güzel bir sey

1ci golde bile deli gibi cabasi var keremin. Yilmiyor düsmüyor ortayi aciyor ardindan gol geliyor. Yusuf atsa 4 gole katki. Sonra oyun akisina katkisi yok keremin. :asd:

Geri
Üst Alt