⚽ SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• 0

Oy: 0 0,0%
  • 1

• 2

Oy: 1 0,6%
  • 3

• 4

Oy: 1 0,6%
  • 5

Oy: 6 3,4%
  • 6

Oy: 10 5,6%
  • 7

Oy: 64 36,0%
  • 8

Oy: 70 39,3%
  • 9

Oy: 15 8,4%
  • 10

Oy: 11 6,2%

• Kullanılan toplam oy
    178
  • Anket kapatılmış .
Bir yerde o da kıracaktır bunu. TS maçındakine ben de kızdım yoksa. O klasa yakışmadı.
Yoksa çoğu golün hazırlanışında hep etkileri var. Tabii beklentimiz skorer olarak da olması. Ondan eksik geliyor gözümüze.

Var tabi elbette, kritik paslari oldu yine, ufak nuanslar gibi gozuksede rakibi yipratiytor iste zeki paslar, verkaclar, uzun toplar falan ama bugun tutuk ve bir parca daha pas hatasi yapti, Oliviera'da oyle. Onun disinda mac eksigi net belli, bir iki mac daha surebilir, skora direkt katki bekliyorum sonrasinda.

Yusuf hem iyi yerlere kaciyor hemde cok kolay adam gecebiliyor.
zekasal sorunları olan bazı febelilere göre ardañın geç evrenin sol bacağı etmezmiş.Ben hayatımda bu febeliler kadar futbol okuma yorumlama fukarası bir tayfa görmedim.He burada namağlup bitirceklermis ligi hahahahaha

Ideal kadro yazanlar.
Artik hocaya kaldi cunku cop oyuncu yok diyenler.
Sampiyonluk sinyalleri dusunenler...

Biraz durun. Takim cok cok yeni ve bir cok akil Almaz hatalar ve puan kayiplari olacaktir.

Henuz ligin basi ve hicbirsey belli olmaz. En iyi kim ise o oynar. Rekabetci kadro buna derler.
Cok cok uzun bir yolumuz var.

En onemlisi takim olmamiz ve burda cok guzel sinyaller aliyoruz.

Torreira'nin puanı düşük kalmış

Bize gore iyi tabi seviyemizi artti direkt :) ancak ekstrasi pek yok diyorduk bugun baya denedi ozellikle macin son anlarinda cok iyiydi bir top kaptirmasi disinda. Oradan skora katkis cikarmis olsa puani da daha yuksek olurdu.

Yunus bence cok daha iyiydi bugun hatta Kerem'den daha iyiydi ancak Kerem 2 gol atti sonucta :)

Geri
Üst Alt