⚽ SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• 0

Oy: 0 0,0%
  • 1

• 2

Oy: 1 0,6%
  • 3

• 4

Oy: 1 0,6%
  • 5

Oy: 6 3,4%
  • 6

Oy: 10 5,6%
  • 7

Oy: 64 36,0%
  • 8

Oy: 70 39,3%
  • 9

Oy: 15 8,4%
  • 10

Oy: 11 6,2%

• Kullanılan toplam oy
    178
  • Anket kapatılmış .
Pva ve kerem bu ikisi değişmediği sürece oyunumuzda ne değişebilir ki?
Sol taraf arkalı önlü resmen berbat

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adamlar bireysel olarak kötü oynuyorlar katılıyorum.Fakat genel olarak takımın istenilen performansda olmamasının nedenini sadece bu oyunculara bağlayamayız.
Az gol yememize rağmen maçlarda rakiplere çok boş alan veriyoruz.Bu iki oyuncunun yerine farklı isimler oynasada bu durumun değişeceğini düşünmüyorum.
Bu sorunu mertensi sol tarafa miçoyu ortaya alarak çözebiliriz.En azından bakmak lazım.
Oyuncular sahada aynı anda doğru bir şekilde hareket etmeli.İstediğimiz oyuncuyu istediğimiz yere koyalım hangi oyuncuyla çıkarsak çıkalım bu yardımlaşma bu uyum olmazsa işimiz zor.Diğer takımlarla aramızdaki en büyük fark bu.Bunu ortadan kaldırırsak zaten karşımızda duramazlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem Aktürkoğlu oynamasın Rashica oynasın Yabancı Kuralı sıkıntı ediyosa da Barış Alper Yılmaz oynasın.Kerem Aktürkoğlu'nun ilk 11'i hak ettiğini düşünmüyorum biraz da Barış Alper Yılmaz'a şans verelim sonuçta o da takımımızın 1 oyuncusu..

Muslera
Boey Nelson Pva Kazımcan
Torrerria Sergio
Yunus Mertens Kerem
Gomis

Bence ilk 11 böyle olacak

Eğer yine Kerem’le başlarsa Okan hocaya saygım ciddi ciddi azalır

Son 3 haftadır en cok top kaybeden Kerem, geçen hafta pas isabetinde yüzde 50 ile oynamış, böyle bir istatistik rekordur herhalde 20+ pas üzerinden değerlendirildiginde

Kesinlikle Kerem kesilmeli, illa Rashica olsun demiyorum en azından BAY falan oynasın

Aynı anda hem Emin hem Kazımcan da sıkıntı yaratabilir sol bölgede, bu mac kalede Okan başlayabilir gibi

Okan
Boey - Nels - Emin - Pva
Torreira - Sergio
Yunus - Mertens - Rashica
Gomis

Kadro a.kerim hariç geçen haftanın kadrosu olur gibi, seferovicle başlayabilir belki de, doğrusu da bu bence, yeniler yavaş yavaş kadroya girmeye başlar, önemli olan araya kadar puan kaybı olmaması, yoksa transferlerin bir anlamı kalmaz

M2103K19C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Taş gibi defans olursa Muslera mecburen kesilebilir.Kerem'i şu haliyle 3 yerliden birine yazmak haksızlık olur.Ben Ross-Nelsson tandeminde ve kalede yerlide ısrar edilmesi taraftarıyım.

Ekli dosyalar

• IMG_20220911_103348.jpg
    IMG_20220911_103348.jpg
    128,4 KB · Görüntüleme: 51
Bence kerem başlar ilk on birde sol yerli olmadı diyelim . Sol kazımcan oldu kerem olmaz. Forvet belli olmaz sefer de olabilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt