⚽ SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• 0

Oy: 0 0,0%
  • 1

• 2

Oy: 1 0,6%
  • 3

• 4

Oy: 1 0,6%
  • 5

Oy: 6 3,4%
  • 6

Oy: 10 5,6%
  • 7

Oy: 64 36,0%
  • 8

Oy: 70 39,3%
  • 9

Oy: 15 8,4%
  • 10

Oy: 11 6,2%

• Kullanılan toplam oy
    178
  • Anket kapatılmış .
Paşa deplasmanları her zaman zor geçmiştir ama bu sefer kazanacağımızı düşünüyorum.

Muslera
Boey Nelsson Emin Pva
Torreira Oliveira
Yunus Berkan Mertens
Seferovic
Ekli dosyayı görüntüle 176862

Adana ve Kayseri maçlarında tökezleme ihtimali olduğu için bu maç ve Konya'dan 6 almamız şart. Fb bay geçiyor, Bjk Başak ile yapıyor. Bu hafta pts kaybına tahammülümüz yok.

Berkan 10 No ha? Cek Kazimcani sola, cikar Berkani, Mertensi ortaya al, sol tarafada Rashica.

Kazım'a güvenmiyorum. Berkan'la orta sahada daha güçlü olacağımızı düşünüyorum

Görüsüne saygi duyarim modum. Ozaman 4-3-3 ile Sergio-Torreira-Berkan olur, daha defansif dizilis. Yani iki 8 No bir 6 No. Berkan‘dan 10 No olmaz buna göre ayaklari cok kötü, paslari falan sac bas yolduruyor zaten.

Mertens sol acik da istedigimiz verimi alamayiz artik yasindan dolayi eski hizi yok, en uygun merkezde Forvet arkasi ve ya Forvet olarak en iyi performansi gösterir.

Görüsüne saygi duyarim modum. Ozaman 4-3-3 ile Sergio-Torreira-Berkan olur, daha defansif dizilis. Yani iki 8 No bir 6 No. Berkan‘dan 10 No olmaz buna göre ayaklari cok kötü, paslari falan sac bas yolduruyor zaten.

Mertens sol acik da istedigimiz verimi alamayiz artik yasindan dolayi eski hizi yok, en uygun merkezde Forvet arkasi ve ya Forvet olarak en iyi performansi gösterir.
Oliveira önde olsun fark etmez bana ama Kazımcan soru işareti. Kerem de 1-2 maç yedeğe çekilmeli. Geriye bir tek Berkan kalıyor.

Oliveira önde olsun fark etmez bana ama Kazımcan soru işareti. Kerem de 1-2 maç yedeğe çekilmeli. Geriye bir tek Berkan kalıyor.
Keremde ayni fikirdeyim. Kazimcan bence bir sans hak etti denemkde fayda var ha bakarsin cok kötü cikarirsin. Muslera-Okan degisikliye ne dersin?

Geri
Üst Alt