Okan Bal
10 Numara!
- 24 Eylül 2009
- 10.456
- 600
- 1.578
Yusuf Demir'in profile bak potansiyel efsane bu adamı 6'ya iyi aldık bunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
80-100 arası diyor kesin mi bu veriler renktaş?Yusuf Demir'in profile bak potansiyel efsane bu adamı 6'ya iyi aldık bunu
Evet kanka Fm verileri potansiyel çok iyi yani 4-5 yıldızlı futbolcu geleceği var kendisinde80-100 arası diyor kesin mi bu veriler renktaş?
Just signed him for Sassuolo for 15m, with now a release clause at 60mYusuf Demir'in profile bak potansiyel efsane bu adamı 6'ya iyi aldık bunu
Abdül- emin bayram tandemi haaa?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cezali (bu mac).
Ilerisi icin ? Sanmam dogru bir ikili degil, gibi gibi gibi
saygilarmuhtemelen babamla izleriz kendisi çok iyi bir gslidir.
Paşa deplasmanları her zaman zor geçmiştir ama bu sefer kazanacağımızı düşünüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 176862
Muslera
Boey Nelsson Emin Pva
Torreira Oliveira
Yunus Berkan Mertens
Seferovic
Adana ve Kayseri maçlarında tökezleme ihtimali olduğu için bu maç ve Konya'dan 6 almamız şart. Fb bay geçiyor, Bjk Başak ile yapıyor. Bu hafta pts kaybına tahammülümüz yok.
Kazım'a güvenmiyorum. Berkan'la orta sahada daha güçlü olacağımızı düşünüyorumBerkan 10 No ha? Cek Kazimcani sola, cikar Berkani, Mertensi ortaya al, sol tarafada Rashica.
Kazım'a güvenmiyorum. Berkan'la orta sahada daha güçlü olacağımızı düşünüyorum
Oliveira önde olsun fark etmez bana ama Kazımcan soru işareti. Kerem de 1-2 maç yedeğe çekilmeli. Geriye bir tek Berkan kalıyor.Görüsüne saygi duyarim modum. Ozaman 4-3-3 ile Sergio-Torreira-Berkan olur, daha defansif dizilis. Yani iki 8 No bir 6 No. Berkan‘dan 10 No olmaz buna göre ayaklari cok kötü, paslari falan sac bas yolduruyor zaten.
Mertens sol acik da istedigimiz verimi alamayiz artik yasindan dolayi eski hizi yok, en uygun merkezde Forvet arkasi ve ya Forvet olarak en iyi performansi gösterir.
Keremde ayni fikirdeyim. Kazimcan bence bir sans hak etti denemkde fayda var ha bakarsin cok kötü cikarirsin. Muslera-Okan degisikliye ne dersin?Oliveira önde olsun fark etmez bana ama Kazımcan soru işareti. Kerem de 1-2 maç yedeğe çekilmeli. Geriye bir tek Berkan kalıyor.
Muslera geçen sezonun başındaki gibi oynarsa Okan geçmeli ama bu sezon Muslera iyi gibi o yüzden değişmeye gerek yokKeremde ayni fikirdeyim. Kazimcan bence bir sans hak etti denemkde fayda var ha bakarsin cok kötü cikarirsin. Muslera-Okan degisikliye ne dersin?