Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.113
- 35.209
- 3.758
bu şikeci kulübün içindeki fenerli yada fenerliler kim acaba cünkü son fener macları dahil tamamında mutlaka fenere yatacak birşeyler yapmışlar hemde aleni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslerayi kesemedigi surece kerem yunus oynamaya devam eder sinir yuzunden. Kazimcanin suan 11 oynayacak durumda oldugunu dusunmuyorumSol tarafı ıslıklanmadan bozmaz mı diyorsun
Muslera neye göre formda deniyorOkan hoca bencede muslerayi kesmez. Zaten şu anda formda oyuncularımız arasında. Keremi kesip berkani orta sahaya atabilir. Torriera Berkan Sergio tandemi kurabilir. Sok beke ben dubois i bekliyorum.
Ne nobetiSokayim nöbetine. Yarina nobet vermişler
Muslera neye göre formda deniyor
Saçma sapan bireysel hatalar yapılmazsa evetkazanır mıyız dayicim
Gönlunu alarak yedege cektik diye yorumladimFotografa muslerayi koymuslar
Yusuf 70-75 gibi Mertens yerine girer gibi, Rashica ise Kerem'in performansına bağlı bence hoca Kerem tamamen çökmemesi için ona bu maçta şans verecektir ki normaldi bu. Sonuçta defansta Emin olacağı için yanına yine tecrübesiz Kazımcan'ı koymaktansa hücumda hata yapsa da defansif olarak hata yapmayan PVA olacaktır. Abdülkadir cezalı olmasaydı, Kazımcan'ı oynatma ihtimali vardı.Okan hoca belli bir kadro istikrarı sağlamış durumda yeni oyuncuları yavaş yavaş kadroya ekleyecektir. Icardi ve Mata'nın fiziksel eksiklerinden zaten bahsetmişti hoca Konya maçında Icardi kadroda olur muhtemelen Mata için ise biraz daha süre var gibi. Rashica ve Yusuf ise formda geldiler en azından 2. yarı süre bulacaklardır diye düşünüyorum. Kerem bu maçta iyi işler yapmalı yoksa Rashica veya Yusuf oynamaya hazır olacaktır o bölgede.
Malesef bende öyle tahmin ediyorum. Ama cok yanliş karar olur. Yedek baslayip 60-70de girse daha etkili olur. Hem aklini basina almis olurduKerem 11 olur yine
Saçma sapan bireysel hatalar yapılmazsa evet
Mertens show yapacak gibi geliyorgol şansları degerlendirmemiz gerekiyor. sergio frikikten gol atsın artik