⚽ SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• 0

Oy: 0 0,0%
  • 1

• 2

Oy: 1 0,6%
  • 3

• 4

Oy: 1 0,6%
  • 5

Oy: 6 3,4%
  • 6

Oy: 10 5,6%
  • 7

Oy: 64 36,0%
  • 8

Oy: 70 39,3%
  • 9

Oy: 15 8,4%
  • 10

Oy: 11 6,2%

• Kullanılan toplam oy
    178
  • Anket kapatılmış .
bu şikeci kulübün içindeki fenerli yada fenerliler kim acaba cünkü son fener macları dahil tamamında mutlaka fenere yatacak birşeyler yapmışlar hemde aleni

Okan hoca bencede muslerayi kesmez. Zaten şu anda formda oyuncularımız arasında. Keremi kesip berkani orta sahaya atabilir. Torriera Berkan Sergio tandemi kurabilir. Sok beke ben dubois i bekliyorum.
Muslera neye göre formda deniyor

Okan hoca belli bir kadro istikrarı sağlamış durumda yeni oyuncuları yavaş yavaş kadroya ekleyecektir. Icardi ve Mata'nın fiziksel eksiklerinden zaten bahsetmişti hoca Konya maçında Icardi kadroda olur muhtemelen Mata için ise biraz daha süre var gibi. Rashica ve Yusuf ise formda geldiler en azından 2. yarı süre bulacaklardır diye düşünüyorum. Kerem bu maçta iyi işler yapmalı yoksa Rashica veya Yusuf oynamaya hazır olacaktır o bölgede.
Yusuf 70-75 gibi Mertens yerine girer gibi, Rashica ise Kerem'in performansına bağlı bence hoca Kerem tamamen çökmemesi için ona bu maçta şans verecektir ki normaldi bu. Sonuçta defansta Emin olacağı için yanına yine tecrübesiz Kazımcan'ı koymaktansa hücumda hata yapsa da defansif olarak hata yapmayan PVA olacaktır. Abdülkadir cezalı olmasaydı, Kazımcan'ı oynatma ihtimali vardı.

Okan hoca Muslerayi asla kesmemem kafasında olursa antrenör felan olamaz zaten ki ben Okanı çokta elestirdim. Senin kalene gelmiyor rakip. Yabancı hakkını öne kullanacaksin.

Besiktas Talha tayfur ersin oynayacak ya. Fener ferdi ile oynuyor. Kiev maçında çalım yiyip yedirdi golü. Ilk kiev macinda da yedirmisti.

Bu arada bir renktasimizin dedigi gibi kale ve defansta en az 2 yerli yapmazsak degisikliklerde de sikinti cekeriz. Kerem veya yunusu cikarip yabanci koymak istesek baska bir bölgeyi de bozmak zorunda kaliyoruz cunku

Geri
Üst Alt