⚽ SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• 0

Oy: 0 0,0%
  • 1

• 2

Oy: 1 0,6%
  • 3

• 4

Oy: 1 0,6%
  • 5

Oy: 6 3,4%
  • 6

Oy: 10 5,6%
  • 7

Oy: 64 36,0%
  • 8

Oy: 70 39,3%
  • 9

Oy: 15 8,4%
  • 10

Oy: 11 6,2%

• Kullanılan toplam oy
    178
  • Anket kapatılmış .
Kerem şu anda kötü bir performans gösteriyor ama Türk futbolcularının çok büyük bölümünde olmayan bir özelliği var: sürekli çalışmaya ve kendini geliştirmeye uğraşıyor.

Sallamış ne 1 ayı. Mata manu rezerv takımıyla çalışmış diyordu sinan yılmaz 1-2 haftaya hazır hale gelir umarım
Konya maçında da olmaz Mata. O maçtan sonra milli ara var sanırım o zaman hazır olur ya da en kötü milli aradan sonra 1 maçımız var sonraki hafta bay geçiyoruz o zaman kesin hazır olmuş olur. Bu günkü maçı saymazsak 1 yada maksimum 2 maç sonra net hazır olur. Hatta bu aralarda hazırlık maçı yaparız orada görürüz belki.

Alt baldirdan sakatlanan 2 ay dönmüyor nasil is anlamadım. Bu sezona kadar alt baldirdan sakatlanildigini bile duymamıştım.

Antep maçındaki futbolun devamını ve aynı isteği görürsek çok iyi olacak, Yeni transferler de Konya maçından sonraki dönemde tam olarak hazır olacaktır çünkü ara olacak.

Alt baldirdan sakatlanan 2 ay dönmüyor nasil is anlamadım. Bu sezona kadar alt baldirdan sakatlanildigini bile duymamıştım.
galatasarayda-falcao-yine-sakatlandi_1609609485.jpg

Kasimpati ugursuzlugunu goren Okan Hocamiz Icardiyi kadroya almamis.Falcao carptirdi atti sonu kotu bitti Sefer defanstan gelen topu bitirdi .Suan durumu kotu.Cica gol atti tepe takla oldu.Morutan asist yapti bitti.Icardinin kadroda olmamasi sevindirici umarim Mertens ve Torda gol atmaz.

Üçüncü yerli kim olacak merak konusu cidden. Okan olsa aşırı rahatlarız yav

Geri
Üst Alt