- 1 Ağustos 2014
- 63.805
- 74.990
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rıza baba mı yaşlı sen mi
Muslera öncesini unutanlar kalede kontejyan harcamayalım diye sayıklıyor ama kale en önemli mevki. Bu gibi kafalar 7-8 sene önce de Onur Kıvrak diye cıyaklayıp duruyordu.
Muslera
Boey
Nelsson
Berkan
Aanholt
Torreira
Oliveira
Yunus
Mertens
Kerem
Seferovic
Bence 11 bu olmalı. Berkan stoper olabilir. Enin aşırı ağır geldi. Kontralarda sıkıntı olabilir
Ah samet vah samet ciddi sorunların var bi arkadaşın olarak psikoloğa görünmeni öneririm.Seni tanıdım yunus merak etme,azılı ftciydin sen sana bilale anlatır gibi bişeyler anlatmaya çalışıyodum ve anlattığımdada aynı şimdiki tepkileri veriyodun
Şimdi ise ft konusunda benimle aynı noktaya gelmişsin gördüğüm kadarıyla yani gemiyi sen bile terketmişsin
Hala çıkıp şu mesajı yazabiliyo olamnda çokilginç, derste almamışsın,tanımayacağımı düşündün heral
2 ay sonrada kazımcanla ilgili dediğime gelip yine ölü taklidi yaparsın sen
Evet işimiz zor bile değil neredeyse imkansız ama sana bile futbolu öğreteceğiz,yetiştireceğiz allahın izniynen
KIRMIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Yenilirsek forumun yeni Yigit K'u sensinAveraj yaparız bu macta
Ulan Ronaldo senin kadar Egoist degil .Senin en son yaprigin yorumdan sonra burda nefes alman bile mucize ama neyseSeni tanıdım yunus merak etme,azılı ftciydin sen sana bilale anlatır gibi bişeyler anlatmaya çalışıyodum ve anlattığımdada aynı şimdiki tepkileri veriyodun
Şimdi ise ft konusunda benimle aynı noktaya gelmişsin gördüğüm kadarıyla yani gemiyi sen bile terketmişsin
Hala çıkıp şu mesajı yazabiliyo olamnda çokilginç, derste almamışsın,tanımayacağımı düşündün heral
2 ay sonrada kazımcanla ilgili dediğime gelip yine ölü taklidi yaparsın sen
Evet işimiz zor bile değil neredeyse imkansız ama sana bile futbolu öğreteceğiz,yetiştireceğiz allahın izniynen
Hocam bu soyisim benzerliği nereden geliyor ? Yönetim mi yaptı gscnin.Ulan Ronaldo senin kadar Egoist degil .Senin en son yaprigin yorumdan sonra burda nefes alman bile mucize ama neyse
Bundan nefret ettigim icin cezaHocam bu soyisim benzerliği nereden geliyor ? Yönetim mi yaptı gscnin.
Salla hocam kendi seviyesine çekip orada kapışmaya çalışıyor yoksay geç .Bundan nefret ettigim icin ceza
Puanlar bırakırız.
Belki senden benden iyi biliyodur futbolu ona bisey diyemem ama ben onun egosundan kil kapiyorum futbol icin neyi basarmista kendinden bu kadar emin .Onune gelene cop kotu diyor.Sonra bi kaci kotu cikinca kendi kendini ovuyor.Salla hocam kendi seviyesine çekip orada kapışmaya çalışıyor yoksay geç .