⚽ SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• 0

Oy: 0 0,0%
  • 1

• 2

Oy: 1 0,6%
  • 3

• 4

Oy: 1 0,6%
  • 5

Oy: 6 3,4%
  • 6

Oy: 10 5,6%
  • 7

Oy: 64 36,0%
  • 8

Oy: 70 39,3%
  • 9

Oy: 15 8,4%
  • 10

Oy: 11 6,2%

• Kullanılan toplam oy
    178
  • Anket kapatılmış .
rıza baba mı yaşlı sen mi
images - 2022-08-11T221908.342.webp

Muslera
Boey
Nelsson
Berkan
Aanholt
Torreira
Oliveira
Yunus
Mertens
Kerem
Seferovic

Bence 11 bu olmalı. Berkan stoper olabilir. Enin aşırı ağır geldi. Kontralarda sıkıntı olabilir

Seni tanıdım yunus merak etme,azılı ftciydin sen sana bilale anlatır gibi bişeyler anlatmaya çalışıyodum ve anlattığımdada aynı şimdiki tepkileri veriyodun

Şimdi ise ft konusunda benimle aynı noktaya gelmişsin gördüğüm kadarıyla yani gemiyi sen bile terketmişsin

Hala çıkıp şu mesajı yazabiliyo olamnda çokilginç, derste almamışsın,tanımayacağımı düşündün heral

2 ay sonrada kazımcanla ilgili dediğime gelip yine ölü taklidi yaparsın sen

Evet işimiz zor bile değil neredeyse imkansız ama sana bile futbolu öğreteceğiz,yetiştireceğiz allahın izniynen
Ah samet vah samet ciddi sorunların var bi arkadaşın olarak psikoloğa görünmeni öneririm.

Hiç bir zaman azılı olarak kimseyi savunmadım . Bilale anlatır gibi anlatayım o zaman sana ;

Klüp efsanesi olan her başarında altında imzası olan bir adama hakaret,iftira atılmasına karşı çıktım. Aylarca FT gitmeli genç dinamik biri gelmelidir diye bin tane mesajım var.

Kazımcan olayına gelince ben kazımcanın yeterli olduğunu söylemedim onu bile anlayamamışsın çünkü senin gibi futbol prefösörü değilim hiç izlemediğim bir adam için yorumlar yapayım. Adam değişik koşuyor diye futbolcu değil demek anca sana yakışırdı zaten. Tutarsa ben demiştim der çıkarsın işin içinden. Ben sana diyorum ki bu işin profesyonelleri anlayamıyor da senin gibi futbolla ne idüğü belli olmayan biri mi anlayacak sen bana ne diyorsun.

Hadi canım kendine iyi bak denk değiliz beni kendi seviyene çekip orada tartışmaya çalışma.

Seni tanıdım yunus merak etme,azılı ftciydin sen sana bilale anlatır gibi bişeyler anlatmaya çalışıyodum ve anlattığımdada aynı şimdiki tepkileri veriyodun

Şimdi ise ft konusunda benimle aynı noktaya gelmişsin gördüğüm kadarıyla yani gemiyi sen bile terketmişsin

Hala çıkıp şu mesajı yazabiliyo olamnda çokilginç, derste almamışsın,tanımayacağımı düşündün heral

2 ay sonrada kazımcanla ilgili dediğime gelip yine ölü taklidi yaparsın sen

Evet işimiz zor bile değil neredeyse imkansız ama sana bile futbolu öğreteceğiz,yetiştireceğiz allahın izniynen
Ulan Ronaldo senin kadar Egoist degil .Senin en son yaprigin yorumdan sonra burda nefes alman bile mucize ama neyse

Bu maç için büyük umutlarım var içimden gelen inşallah olur ve keyifli bir maç izleriz. Deplasman değil de kendi evimizde olsaydık baya güzel olurdu ama yapacak birşey yok.

Salla hocam kendi seviyesine çekip orada kapışmaya çalışıyor yoksay geç .
Belki senden benden iyi biliyodur futbolu ona bisey diyemem ama ben onun egosundan kil kapiyorum futbol icin neyi basarmista kendinden bu kadar emin .Onune gelene cop kotu diyor.Sonra bi kaci kotu cikinca kendi kendini ovuyor.

Geri
Üst Alt