- 12 Şubat 2011
- 3.891
- 3.084
- 1.563
11i merak edecek bir durum yok bu macta. Konyaspor degisik bir 11 cikabilir.11 i merak ediyorum ilk defa. Son transferler olmasaydı sadece gomis mi sefer mi olacak diye düşünürdüm.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
11i merak edecek bir durum yok bu macta. Konyaspor degisik bir 11 cikabilir.11 i merak ediyorum ilk defa. Son transferler olmasaydı sadece gomis mi sefer mi olacak diye düşünürdüm.
Çiçalduyu bruyne gibi anlatan bil bakalım hangimizdiSamet kusura bakma ama bu forumda futboldan benim mantığıma göre en anlamayan kişilerden birisin, kaos ve entrika teorileri haricinde futbola dair bir görüşün yada öngörün olduğunu düşünmüyorum Max futbol bilgin ofsaytı bilmek kadardır
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bence ilk 11 abdulkerim dışında aynı olur. yeni transferler 2 gün antrenmana çıktı ilk 11 olmazlar büyük ihtimal11 i merak ediyorum ilk defa. Son transferler olmasaydı sadece gomis mi sefer mi olacak diye düşünürdüm.
Nispeten daha düşük kalitede bir takımla oynadığımız için Kerem in kesik yeme ihtimalini düşünüyorum. Rashica falan 11 başlayabilir, pva kesik yiyebilir ve kazımcan 11 e girebilir. Yusuf yedekten girebilir. Bakalım neler olacak?11i merak edecek bir durum yok bu macta. Konyaspor degisik bir 11 cikabilir.
Ben onu kabul ettim zaten hiç inkar etmiyorum lig farkının bu kadar farkedecegini düşünemedim o konuda doğruya doğruÇiçalduyu bruyne gibi anlatan bil bakalım hangimizdi
Hadi biz amatörüz anlamıyoruzda sen pro olup bu kadar anlamamayı nasıl başardın rtaş![]()
Kerem ve pva ya bir uyarı şekilde kesik gelebilir bence.bence ilk 11 abdulkerim dışında aynı olur. yeni transferler 2 gün antrenmana çıktı ilk 11 olmazlar büyük ihtimal
şuan elinde öyle bir imkan yok gibi. kesiği haftaya atabilir ancak, zaten stoper değişmişken solbeki de değiştirmez. haftaya bir revizyon gelebilir. kerem de yerli meselesinden mecburen oynayacak bu hafta sankiKerem ve pva ya bir uyarı şekilde kesik gelebilir bence.
Zehirli ok atılmış bugünde boş geçer reis tam onun gol atacağı açık alan bulacağı bir rakip aslında paşa ama bu videoyla bugünde boş geçer
Klasik milli zihniyetimize ornek olmus renkdas. Ayni zihniyet yuzunden 20 yildir tek parti ulke yonetti sonuc ortada. 3 yerli mecburiyeti varken, orta saha ve hucumda bu kadar yetenekli yabanci secenegi varken kaleye israrla Muslera diyenler ne Muslera’nin son 4 yildaki istatistiklerini biliyodur nede ulkede Muslera kapasitesinde minimum 15 yerli kaleci oldugunu. Onur Kivrak’ta ayrica gayet kaliteli ve yeterli bir kaleciydi. Orta sahasi ve savunmasi les bir takimda yere goge sigdirilamayan Muslera 4 milyon euro kazanarak yillik 50 gol yedi. Marifet kendisinde degil ve hicbir zamanda olmadi. Sahadaki 10 futbolcu kaliteli olsun kalede vasat bir kaleci yetiyor bu lige. Ama savunmanda bir cop olunca Muslera kurtaramiyo seni.Muslera öncesini unutanlar kalede kontejyan harcamayalım diye sayıklıyor ama kale en önemli mevki. Bu gibi kafalar 7-8 sene önce de Onur Kıvrak diye cıyaklayıp duruyordu.
Zehirli ok atılmış bugünde boş geçer reis tam onun gol atacağı açık alan bulacağı bir rakip aslında paşa ama bu videoyla bugünde boş geçer
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kerem skor yapar mi kuzenMertens 3
Sergio 1
Yunus 2
Gomis 1
0-7 ezer geçeriz.