⚽ SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• 0

Oy: 0 0,0%
  • 1

• 2

Oy: 1 0,6%
  • 3

• 4

Oy: 1 0,6%
  • 5

Oy: 6 3,4%
  • 6

Oy: 10 5,6%
  • 7

Oy: 64 36,0%
  • 8

Oy: 70 39,3%
  • 9

Oy: 15 8,4%
  • 10

Oy: 11 6,2%

• Kullanılan toplam oy
    178
  • Anket kapatılmış .
Samet kusura bakma ama bu forumda futboldan benim mantığıma göre en anlamayan kişilerden birisin, kaos ve entrika teorileri haricinde futbola dair bir görüşün yada öngörün olduğunu düşünmüyorum Max futbol bilgin ofsaytı bilmek kadardır

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çiçalduyu bruyne gibi anlatan bil bakalım hangimizdi

Hadi biz amatörüz anlamıyoruzda sen pro olup bu kadar anlamamayı nasıl başardın rtaş :)

11i merak edecek bir durum yok bu macta. Konyaspor degisik bir 11 cikabilir.
Nispeten daha düşük kalitede bir takımla oynadığımız için Kerem in kesik yeme ihtimalini düşünüyorum. Rashica falan 11 başlayabilir, pva kesik yiyebilir ve kazımcan 11 e girebilir. Yusuf yedekten girebilir. Bakalım neler olacak?

nedense bu hajradonvic den bir gol yemek gibi bir his var.

Muslera öncesini unutanlar kalede kontejyan harcamayalım diye sayıklıyor ama kale en önemli mevki. Bu gibi kafalar 7-8 sene önce de Onur Kıvrak diye cıyaklayıp duruyordu.
Klasik milli zihniyetimize ornek olmus renkdas. Ayni zihniyet yuzunden 20 yildir tek parti ulke yonetti sonuc ortada. 3 yerli mecburiyeti varken, orta saha ve hucumda bu kadar yetenekli yabanci secenegi varken kaleye israrla Muslera diyenler ne Muslera’nin son 4 yildaki istatistiklerini biliyodur nede ulkede Muslera kapasitesinde minimum 15 yerli kaleci oldugunu. Onur Kivrak’ta ayrica gayet kaliteli ve yeterli bir kaleciydi. Orta sahasi ve savunmasi les bir takimda yere goge sigdirilamayan Muslera 4 milyon euro kazanarak yillik 50 gol yedi. Marifet kendisinde degil ve hicbir zamanda olmadi. Sahadaki 10 futbolcu kaliteli olsun kalede vasat bir kaleci yetiyor bu lige. Ama savunmanda bir cop olunca Muslera kurtaramiyo seni.

Her maça final gözüyle bakıyorum tabiki kredilerimiz olacak ama bu tip maçları tokatlayıp geçmemiz lazım.. seyirci gücünü arkamıza tamamen alırsak bizim önümüzde kimse duramaz.. bu iş öyle ts ile çekişmeye benzemez biz varsak biz oluruz şampiyon.. her maç penaltımız verilmiyor haksız yere kırmızı görüyoruz en zor fikstür bizde hepsini ayarlamışlar ama hepsini üst üste koyacağız!!!

Geri
Üst Alt