Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.492
- 11.958
- 773
Fatih hocam olsaydı keremi keser , yerine babeli atardı sahaya 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesut Özil ?Neye sövecemi sasirdim, Yusuf‘un Avusturya milli takimini secmesi mi yada bu sacma sapan kurala mi. Herifin ailesi Trabzonlu Türk oglu Türk, Almanya falan yine bi tik anlarim ama Avusturya ne kardesim.
seferi cıkar basSefer baslarmi bugun? Nasil kupon sizce? 21 katini veriyor.
Gs kazanir
3.5 gol ust
Sefer atar
Gs 6.5 korner ust
Ekli dosyayı görüntüle 177961
Muhtemelen Kerem şov izleyeceğiz sebebi belli![]()
Kerem cezalı falan olsa ne olacak merak ediyorum. Nasıl böyle vazgeçilmez oluyor çözmek zor. Belki gol atar ?? Başka açıklaması var mı bilmiyorum. Dediğin gibi burda oyuncu çok zarar görüyor. Taraftarın gözünde bitiyor. Oyuncuları korumak demek onları körü körüne sahaya atmak olmamalı. Bazen oyuncuyu kendi kötü performansından da korumak gerek. Kerem bir sarmala girdi gidiyor. Biraz dışarıdan bakması gerek. İnsan yıl içinde yaptığı yanlışların çoğunun farkına sahilde şezlongda uzanırken varır.Isimden bagimsiz duzenli sekilde kotu oynayan topcunu o veya bu sebepten dolayi ilk11den kesememek kotu bir sey. Hem oyuncuya hem de takima zarar.
Yine de futbol sansi umarim keremin yaninda olur ve ustundeki olu topragi biraz olsun atar umarim
Adam şaşı bu arada.![]()
Mickaël Tirpan - Oyuncu profili 23/24
Mickaël Tirpan, 29, Belçika ➤ Kasımpaşa, 2022'den beri ➤ Orta saha ➤ Piyasa Değeri: 650 Bin € ➤ * 23 Eki 1993, Anderlecht, Belçikawww.transfermarkt.com.tr
bu nasıl türk???
![]()
Mickaël Tirpan - Oyuncu profili 23/24
Mickaël Tirpan, 29, Belçika ➤ Kasımpaşa, 2022'den beri ➤ Orta saha ➤ Piyasa Değeri: 650 Bin € ➤ * 23 Eki 1993, Anderlecht, Belçikawww.transfermarkt.com.tr
bu nasıl türk???
yusuf'un saf avusturyalı ailesi mi yusuf demir koymuş ben anlamıyorum bu işiBabasi Türk rtas kendisi söylemis. Annesi Belcikali.
Oynasin kardesim oynasin kotu oynasin sovelim bir gorelim bakalim nasil pva dan kotu oynuyormus hep sehir efsanesi kotu oynarsa tamam kotu deriz zamaninda ozan kabakta 1 sene oynarsa kufur ederiz diye sahaya surulmedi idmanla mac farklidirkerem 11'de oynayacak forma sahip değil ama mecburen oynuyor
okan'ın başka alternatifi yok
kazımcan oynasa küfür manyağı olur
Rnktş avatardaki sen misinYoutube Rashica analizinde çok formsuz oldugu söylenmişti. Çok da yangın yapmayalım onun için hocanın vardır bi bildigi