⚽ SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• 0

Oy: 0 0,0%
  • 1

• 2

Oy: 1 0,6%
  • 3

• 4

Oy: 1 0,6%
  • 5

Oy: 6 3,4%
  • 6

Oy: 10 5,6%
  • 7

Oy: 64 36,0%
  • 8

Oy: 70 39,3%
  • 9

Oy: 15 8,4%
  • 10

Oy: 11 6,2%

• Kullanılan toplam oy
    178
  • Anket kapatılmış .
Yanlis kadro bence.
Kerem iyi ya da kotu oynar bu baska konu, ama onun yerine Rastica oynamaliydi. Adam zaten hazir ve net daha yetenekli.
Bu degisiklik bile cok farkli mac izlettirirdi bize, cunku Kerem gercekten amator bir top oynuyor.
Kaza bela bir gol yersek ilk dakika'larda standard yaptigimiz hatalardan, sonrasinda ugras dur.

Mata, Icardi falan bunlar muhtemelen bu ay fizik olarak hazir olmazlar.
Yusuf'u bilmiyorum; ama Norwich'teki eleman tamamen hazir. Ihtiyacimiz da var.

Isimden bagimsiz duzenli sekilde kotu oynayan topcunu o veya bu sebepten dolayi ilk11den kesememek kotu bir sey. Hem oyuncuya hem de takima zarar.

Yine de futbol sansi umarim keremin yaninda olur ve ustundeki olu topragi biraz olsun atar umarim
Kerem cezalı falan olsa ne olacak merak ediyorum. Nasıl böyle vazgeçilmez oluyor çözmek zor. Belki gol atar ?? Başka açıklaması var mı bilmiyorum. Dediğin gibi burda oyuncu çok zarar görüyor. Taraftarın gözünde bitiyor. Oyuncuları korumak demek onları körü körüne sahaya atmak olmamalı. Bazen oyuncuyu kendi kötü performansından da korumak gerek. Kerem bir sarmala girdi gidiyor. Biraz dışarıdan bakması gerek. İnsan yıl içinde yaptığı yanlışların çoğunun farkına sahilde şezlongda uzanırken varır.

kerem 11'de oynayacak forma sahip değil ama mecburen oynuyor

okan'ın başka alternatifi yok

kazımcan oynasa küfür manyağı olur

bu nasıl türk???

Kazimcan hakkında hem antrenmani izleyen muhabirler hem de yorumcular sürekli " ilk 11 seviyesinde değil " yorumu yapıyor. Özellikle 2 3 gündür bu yönde çok yorum gördüm. Ya bilerek pompalaniyor bu haber, ya da cidden vasat 1 oyuncu.

kerem 11'de oynayacak forma sahip değil ama mecburen oynuyor

okan'ın başka alternatifi yok

kazımcan oynasa küfür manyağı olur
Oynasin kardesim oynasin kotu oynasin sovelim bir gorelim bakalim nasil pva dan kotu oynuyormus hep sehir efsanesi kotu oynarsa tamam kotu deriz zamaninda ozan kabakta 1 sene oynarsa kufur ederiz diye sahaya surulmedi idmanla mac farklidir

Nefretimspor inş bal ligine.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220911-191728_Bee Sports.webp
    Screenshot_20220911-191728_Bee Sports.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 42
kasimpasa 2 türk var hükmem maglup xd

3CC2B8AE-267C-4902-AC1E-B0C22E737BAC.webp

Youtube Rashica analizinde çok formsuz oldugu söylenmişti. Çok da yangın yapmayalım onun için hocanın vardır bi bildigi

Geri
Üst Alt