- 28 Kasım 2008
- 16.082
- 4.882
- 2.448
Kerem-Berkan değişikliği yapılıp Mertens sola çekilmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yunus vurmaya devam etmeli bi bakin atabilecegi paslari zaten atiyor.verse etrafindaki adamlar 35 metrede evele gevele yine dur. kerem ve van anholt sacmaliykr suan oyunda sadece. yunusa kimse bok atmasin
SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sergio kotu oynuyor. Golde sergio ve eminin hatası varmaci kontrol ettik ama 3 bolgede sikintili oyuncular var. Ayrica bizim oyuncular cok fazla uzaktan vurus yapiyor.
Bana gore ilk yarinin yetersizleri :
Kerem, Mertens (malesef),
Bana gore ilk yarinin en iyileri :
Sergio, Gomis, Yunus, Torreira, Emin, Nelsson
Başka olumlu bi değişim yok zatenBerkan- olivera
kerem - rashica değişiklikleri iş yapacaktır
Yine yapılıryabanci siniri olmasaydi
———Torreira—-Mydtsö——-
—————Oliverira—————
Raschica——Icardi———Mertens
Bence Oliviera oyunda kalmalıBerkan- olivera
kerem - rashica değişiklikleri iş yapacaktır
Tırpan
Hocam buna katilmiyorum. Iyi efor verdiler ama akillica hareket etmediler. Boey iki tane acmasi gereken ortayi gitti sacma sapam yere acti. Yunus en az 2 3 tane ara pas atabilecekken top surdu veya sut cekti. Gomis gayretli o konuda haklisiniz.Boey, Yunus, Gomis ilk yarının en iyileri.
Keremi fazla tutmam ama bu maç bir tık aklı başına gelmil gibi. Pabuç pahalı anlamış sanki. Ama yetenek bu kadar işteUzaktan şut atma hevesi nereden çıktı anlamadım.
Rakip defansı 3'e 3 -- 3'e 4 yakalıyoruz bizim oyuncular uzaktan şut çekerek atağın içine ediyorlar.
Ne yazık ki Mertens'ten verim alamıyoruz.
Nerede oynadığı tam olarak belli değil 10 numaranın yaptıklarını yapamıyor forvet arkası gibi ceza sahası içini de karıştıramıyor .
Kerem zaten beni kadro dışı bırakın diye bas bas bağırıyor.
Saçma sapan tercihler yapıyor.
Kanat oyuncularımızın azıcık futbol aklı olsa ilk yarı en az 3 gol atardık.
Lanet gelsin yabancı sınırına.
Ortasahada çok boşluk var bence segio çıkıp berkan yapmalıyız mertensi de daha ileri atmalıyızTopun kıymetini bilmiyoruz. Kasımpaşa'ya çok fırsat veriyoruz. Kazanacağımız maçı veririz bu oyundan dönmezsek.
mertens - yusuf da 60’dan sonra iş yapacaktırBaşka olumlu bi değişim yok zaten
Saf santrafor olmadan olmaz bence. Mertensi sahte 9 oynatmak basit iş değilMuslera
Boey Nelson Emin Pva
Torrerria Berkan
Yunus Sergio Rashica
Mertens
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi