⚽ SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• 0

Oy: 0 0,0%
  • 1

• 2

Oy: 1 0,6%
  • 3

• 4

Oy: 1 0,6%
  • 5

Oy: 6 3,4%
  • 6

Oy: 10 5,6%
  • 7

Oy: 64 36,0%
  • 8

Oy: 70 39,3%
  • 9

Oy: 15 8,4%
  • 10

Oy: 11 6,2%

• Kullanılan toplam oy
    178
  • Anket kapatılmış .
yunus vurmaya devam etmeli bi bakin atabilecegi paslari zaten atiyor.verse etrafindaki adamlar 35 metrede evele gevele yine dur. kerem ve van anholt sacmaliykr suan oyunda sadece. yunusa kimse bok atmasin

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takımın ileride ve geride topu gevelememesi iyi gerçekten. Tercih hataları yarı yarıya düzelse çok gol atarız. Çok hızlı pozisyona giriyoruz. Geçen sene maçlar Muslera ile bizim stoperler arasında geçiyordu.

En geç 60-70’de Aanholt>>>Kazımcan, Kerem>>>Rashica değişiklikleri yapılmalı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

maci kontrol ettik ama 3 bolgede sikintili oyuncular var. Ayrica bizim oyuncular cok fazla uzaktan vurus yapiyor.

Bana gore ilk yarinin yetersizleri :

Kerem, Mertens (malesef),

Bana gore ilk yarinin en iyileri :

Sergio, Gomis, Yunus, Torreira, Emin, Nelsson
sergio kotu oynuyor. Golde sergio ve eminin hatası var

Su yabanci sinir salak kural kalkmali. Izlemek istemiyorum abi yeteneksiz topculari sadece pasaport var diye.

Bu macta Boey neden Dubios'un yedegi olmasi lazimi gosteriyor. Arada klas farki var, umarim hizlica iyilesir gercek sag bekimiz.

Amator ruhlu bir mac, bi ara orta sahada kimse yoktu, tam hali saha performansi. Bizimkiler 1-2 guzel ara pas yapti (Oliveira, Torreira, Mertens).. onun disinda bir numara yok macta. Ama bu lig daha cok sene top 15 lige girmez Avrupa'da, su anda MLS'den geri bir futbol izliyoruz.

Uzaktan şut atma hevesi nereden çıktı anlamadım.
Rakip defansı 3'e 3 -- 3'e 4 yakalıyoruz bizim oyuncular uzaktan şut çekerek atağın içine ediyorlar.

Ne yazık ki Mertens'ten verim alamıyoruz.
Nerede oynadığı tam olarak belli değil 10 numaranın yaptıklarını yapamıyor forvet arkası gibi ceza sahası içini de karıştıramıyor .

Kerem zaten beni kadro dışı bırakın diye bas bas bağırıyor.
Saçma sapan tercihler yapıyor.
Kanat oyuncularımızın azıcık futbol aklı olsa ilk yarı en az 3 gol atardık.

Lanet gelsin yabancı sınırına.
Keremi fazla tutmam ama bu maç bir tık aklı başına gelmil gibi. Pabuç pahalı anlamış sanki. Ama yetenek bu kadar işte

65. Dk kerem rashica degisikligi
Mertens yusuf demir ve pva kazimcan

yunusu ortaya alıp şöyle bişeyler yapsak olmaz mı?

----------gomis---------
mertens yunus rashica

Geri
Üst Alt