⚽ SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• 0

Oy: 0 0,0%
  • 1

• 2

Oy: 1 0,6%
  • 3

• 4

Oy: 1 0,6%
  • 5

Oy: 6 3,4%
  • 6

Oy: 10 5,6%
  • 7

Oy: 64 36,0%
  • 8

Oy: 70 39,3%
  • 9

Oy: 15 8,4%
  • 10

Oy: 11 6,2%

• Kullanılan toplam oy
    178
  • Anket kapatılmış .
Takım top tutuyor, pas yapıyor, basıyor, hızlı çıkıyor.

İyi futbol iyi oyuncularla oynanır. Gençleşiyorum diye yanına kalite yerleştirmeden toplama gençlerle takım kurulmaz. Orta saha olmadan hiç kurulmaz. Şampiyon oluruz olamayız bilmiyorum ama kaliteli işler görüyoruz.

Son 5 dakika girdigimiz pozisyonlari gole cevirsek 5-6 olurdu.Yeni oyuncularin katilimiyla daha iyi takim olacaz.Sevmedigim sey Mertens’in hala bekledigim katkiyi saglayamamasi.Bunun da en buyuk nedeni yanlis yerde oynamasi.Adami be zaman gorsem rakiple didisip top kapmaya oyun kurmaya calisiyo.Mertens gibi bi adami bu kadar yanlis yerde oynatmak cok sacma.Herif Oliveira’nin yapmasi gereken her seyi yapiyo.Yedek kulubesinin de kuvvetlenmesiyle ilerleyen maclarda sikintiya giren maclari daha rahat cozecez.Konya ve Adana maclarini kayipsiz gecersek cok iyi olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kasimpasa hocasını bulmuş.stoperde sadik var artik.solbekte teknik ve oyun kuran ben qounes ve ortasahada tirpan kasimpasayi oynatiyo resmen

Çok ama çok net bie bitirici ile bu takım ligin içinden geçer, öyle cümbür cemeat hüçbir takım üzerimize gelemez, Yusuf, Kerem, Rashi, Yunus, aklı olan arkayı boşaltmaz 😂

Değil. Oraya Kazımcan'ı koyduğun anda atılan her top, pozisyon olmaya başlar. Atletizmi ve pozisyon bilgisi sayesinde çok pozisyonu başlamadan bitiriyor. Bugün çizgiye inip çıkardığı toplar da çok etkiliydi.

valla Kazımcan napar bilmiyorum da bence abartı burası. zannetmiyorum o kadar facia olacağını. şahsen dubois'te orada kullanılabilir solda ki performansı nasıldır bilmiyorum da tecrübesiyle ve zihinsel özellikleriyle sorun yaşayacağını zannetmem sol da. pva'dan da daha faydalı olacaktır

Bencede fazla yedek soktu okan.yedeklerin kalitesine guvendi ama daha hazir degiller.rashica hazir degil mesela

2 dk asport açayım dedim Erman da uçmuş yav. Rakip freni patlamış kamyon gibi bizimkilere dalınca faul vermiyordu hakem, bir tane lehimize hava topu için zar zar konuştu durdu. Sözüm ona objektif yorumcu buysa...

Geri
Üst Alt