SL 22/23 H:7 | Fenerbahçe 5-0 Alanyaspor | MS | 18 Eylül

Ulan Alanya yap bir kıyak sonra sok şu feneri bir kaosa..

Alanya les gibi oynuyor bjk macindaki gibi oynarlarsa 5 lik olurlar bu kadar kotu alanya hic beklemiyordum nuri sahi balonu patladigi gibi bu fariolide patlayacak umarim beni yaniltirlar

alanyada o hoca varken imkansız.yan hakemler net pozisyonları ofsayt diye kesiyo,orta hakeme ve vardakilere hiç girmiyorum ble.

Defansta pas vermeye devam ederlerse çok çabuk dağılır bunlar. Topu fenere verin öyle oynayın. Arkaya uzun top oynayacaksiniz bukadar basit

Farioli çöpü keşke kovulsaydi çünkü eminim şu ptt takımı İstanbul kadar bile mücadele etmeyecek takimi

2 kırmızı kartın çıkacağı maç.

Olası bir puan kaybı, ardından derbi mağlubiyeti ve kaosa ilk adım...

Ya bunlar yine mi içerde oynuyorlar, lig başladığından beri bir tek konya deplasmanına gittiler

keşke şu beden egitimi hocası kovulmadan bizde oynasaydık ,elindeki kadroyu en rezil kullanan kişi bu faryolii

Alanya'nın oyunu tam Fener'in istediği oyun. Geriden gereksiz riskli paslar ile çıkmaya çalışarak top kaybı ile yerler ki Alanya'nın oyuncu yapıları da bu oyuna uygun değil ne orta sahada Biglia gibi adam var ne de kaleci ve defans oyuncularının ayağı bu oyunu oynayacak kadar iyi.

Fener in fark atacağı bir maç olacak maalesef. Takip etmeye bile gerek yok.

Fiorino dengesizi Hesus dedenin ekmeğine yağ sürer.

Farioli iyi bir hoca ama kadro yetersiz oldugu icin bence fener net bir galibiyet alir

Geri
Üst Alt