- 6 Eylül 2014
- 83.121
- 56.728
- 4.283
Şu fenerin 11 i les değil mi ya. Lan bunlardan puan almamak için deli olmak lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyle ama jesus farki da var iste allahtan 11 leri iyi degilŞu fenerin 11 i les değil mi ya. Lan bunlardan puan almamak için deli olmak lazim
O lüle saçlı jesus biraz şanslı gidiyor. Keşke daha güçlü takım olsaydı karsisindaOyle ama jesus farki da var iste allahtan 11 leri iyi degil
Turkce konusabilen 1 tane futbolcu var442 ile çıkmış fener
altay
ferdi gustavo szalai alioski
emre arao crespo rossi
pedro valencia
En son 8aydir antreman yapan Kieve elenerek gosterdi Jesus farkini.Oyle ama jesus farki da var iste allahtan 11 leri iyi degil
Valla sans mi bilmiyorum da winner kimligi kazandrmasindan korkuyorum su kulube rennes macinda iyi donduler meselaO lüle saçlı jesus biraz şanslı gidiyor. Keşke daha güçlü takım olsaydı karsisinda
Rıdvan bunu diyebilir miTurkce konusabilen 1 tane futbolcu var
Jesusun ne farki var onu cozemedim iki mac kaybetsinler jesusu gorecegim ben berbat bir hoca her hafta farkli kadro iyi hoca coktan 11 i bulurduOyle ama jesus farki da var iste allahtan 11 leri iyi degil
Galatasaray olsa o serefsiz milli marsi soyliyecek kimse yok derdi.Rıdvan bunu diyebilir mi
5 lik olacaklardi bir 30 metreden caktilar . Sonra traore mali kırmızı gördü. Üstüne penaltı. Bütün melekleri çağırmış jesusValla sans mi bilmiyorum da winner kimligi kazandrmasindan korkuyorum su kulube rennes macinda iyi donduler mesela