SL 22/23 H:7 | Fenerbahçe 5-0 Alanyaspor | MS | 18 Eylül

Akbil yerine sikecilerin şu oyunundan çekinen ve begenenle çokta fazla futbol konuşulmaz aynı kişiler farioli gibiler iyi hoca yavvv diyenler genelde

Çiğdem hanım, gerek antep gerek konya maçını zor bela kazandık. Ben şahsen endiselendim puan kaybi geliyor diye. Daha doğrusu şöyle söyleyeyim. Maçı söküp rahatlayamiyoruz. Ve bunu yapamadığımız sürece puan kaybı yaşayacağız.

Sizin saydığınız bir rakibe fb ezilerek yenildi işte...
Konya zaten oturmuş takımlardan biri. Bize bu kadar açık oynamıyor ekipler esktra. Şu defansların boşluğuna bakın.
Antep maçını hakem rezil etti ve on kişi olarak maçı çevirdik.

fbde atletik adamlar var, hızlı adamlar ligi zaten çözebilir de hakemlerin kararı da misal çok etkili. Bir saat önce misal ts için penaltı olan pozisyon bir saat sonra fb aleyhine olduğunda penaltı olmazsa, 2-1 olacak belki senaryosu değişecek maç, bu noktalara bu ligde çok rahat gelebiliyor. Alanya zaten ciddiye alınacak ekiplerden biri değil bu sene için. Belki kendi evinde sürprizlere imza atar ama dışarıda zor. Ben bizim oynadığımız rakiplerle bu fb ve jknin oynadığı rakiplerin denk olduğunu düşünmüyorum ve eleştrilerimi de buna göre yapıyorum.

Senin fikstürünü öyle ayarlamışlar ki yarıştan kop. Penaltını vermiyorlar, bugün Ts ye veriyorlar ya da Fb aleyhine vermiyorlar. Daha ne kadar yenebileceksin hakemi ? Hakkını masa başında savunmadıktan sonra kaybetmeye mahkumsun.
biz iyi olalim gelen pozisyonlari degerlendirelim pasa pasa o kupayi bize uzatacaklar.

Bı kadar gol oldu gariban batsuayi gene atamadı yüzdeyüz kaçırdı.Lanet var batmanda

Geri
Üst Alt