- 25 Ocak 2010
- 52.934
- 38.430
- 3.763
batshuai net kacirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen sezon başlamadan bende yazmıştım bunu
Fb şmpiyon olamazsa fblileri kaybedecek akp
Fb artık olamazsa batar, Ali’yi de kovarlar ama zor ihtimal yani barışmaları gerekiyor.Aynen sezon başlamadan bende yazmıştım bunu
Fb şmpiyon olamazsa fblileri kaybedecek akp
sen lucescu zamanını hatırlıyor musun renktaş
Ne alakasen lucesu zamanını hatırlıyon mu ?
Ali Koç yazmış Antalya ile ağıtosda Sivas’la şubatta oynayacaz.Her maçımız deplasmanda hoca değişimi ile dağılıp gidecez.Onlarda evindeki maçlarla toparlanacakAdamlar bütün maçları evlerinde oynamış
Kim çekti olum bu fikstürü
Çiğdem hanım, gerek antep gerek konya maçını zor bela kazandık. Ben şahsen endiselendim puan kaybi geliyor diye. Daha doğrusu şöyle söyleyeyim. Maçı söküp rahatlayamiyoruz. Ve bunu yapamadığımız sürece puan kaybı yaşayacağız.
işte hatırlasan biz öyle 1 0 2 0 larla bitime 2 hafta kala şampiyon olmuştukNe alaka
Dünya kupası fikstürü yapmışlar Fener’e. Kupa’ya kadar sadece Ankara ve Konya’ya gidiyorlar, gerisi İstanbul.Adamlar bütün maçları evlerinde oynamış
Kim çekti olum bu fikstürü
Bu farklı bişey benim bahsettiğim farklı.İyi refleksleri var ama topu oyuna sokmada hem yavaş hem kötüyahu o maçta kaleyi muslera yerine altay korusa ilk yatı 4 olmuştu
biz iyi olalim gelen pozisyonlari degerlendirelim pasa pasa o kupayi bize uzatacaklar.Senin fikstürünü öyle ayarlamışlar ki yarıştan kop. Penaltını vermiyorlar, bugün Ts ye veriyorlar ya da Fb aleyhine vermiyorlar. Daha ne kadar yenebileceksin hakemi ? Hakkını masa başında savunmadıktan sonra kaybetmeye mahkumsun.