- 12 Şubat 2011
- 3.847
- 2.966
- 1.413
Öyle gözüküyor ki Biz Basak Fener Ile sampiyonluga oynayacagiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9 haftada 6 deplasmanımız var.Biri ağustosta antalya geçen senenin hükümet takımı lazyo bize yıllardır ters gelen febenin uşağı kasımpaşa febeye 3 gol atmış üsküdar.Hakemlerin bugün kü maçları baz alırsak giresun maçıda dahil olmak üzere lehimize vermediği en az 4 penaltı.Milli aranın ardında ligin belkide en iyi hücum futbolunu oynayan adana demir ve son haftalarda formda bir kayseri ve ilk 11 de geçen seneden oynayan 3 topçu ( anholt yerine dubua oynar ) muslera -kerem ve nelson yeni bir takımız yani.ZAmanla oturucaktır bu takım elbel ve adana kayseri maçlarından 4 puan bile alsak yeter hele 6 puan alırsan Tanrı Rakiplerimize Acısın çünkü Biz Acımayacağız deriz o zamanAdanadan sonra fikstür bize dönüyor. O zaman görüşeceğiz. Hele bi de adanayi yenersek gecmis olsun.
Tebrikleri alalım.5-0 fener gol olup yağar.
Lige gelmedin diye cezalandirmislar reisi geçmiş olsunBöyle kirli bir lige gelmedigim için çok mutluyum
ADS'yi yabana atma.Öyle gözüküyor ki Biz Basak Fener Ile sampiyonluga oynayacagiz
Çünkü hükümet ile aramız kötü. Hayri kozaktan dolayıMisal bu hafta Konya liderdi yenip lider olduk.
Şimdi Milli aradan sonra rakibin formda bir ADS. Liderliği paylaşıyoruz. Üstüne kendini bulmuş Kayseri geliyor. Bize rakipler geldiğinde zaten en kötüsü bile form tutmuş halde oluyor. Bu tabi ki bir bahane değil, bizim de eksik olduğumuz yerler var. Hiç sevmiyorum hakem diyeyim, fikstür cart curtta diğer maçlara bakınca verilen penaltılar olsun, verilmeyenler olsun skora etki eden kararlar da olduğundan bir durup düşünüyorum, biz niye hakemi yenmek de zorundayız ki....
bizim takımın kadrosu prese çok uygun değilmiş gibi geliyor bana. zaten maç içinde deneyince boşluk veriyoruz hemen.Alanya'ya karsi ama gibi takimca ve yüksek pres yapmaliyiz. Adamlarin Kryptoninti bu herhalde.
Umraniye konya ile oynayip 1 puan aldilarUçan kaçan fener bizim fiksturde olsaydı kaç puan alirdi sizce ?