- 25 Ocak 2010
- 53.045
- 38.513
- 3.763
sonraki maçları beşiktaşla
beşiktaş kesinlikle almali o maci
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla ben yunusun bizde oynayabilecek potansiyelde bir topçu olduğunu düşünmüyorum.Yabancı sınırı olmasa rachica yada yusuf oynardı direktKerem zaman zaman yapıyor da Yunus da hiç yok o olay
bjkde de bir numara yok renktaş ama hafta içi bejeke başkanı ağlar zırlar falan belki o zaman hakem kıyağıyla birşeyler yapabilirsonraki maçları beşiktaşla
Beşiktaş aslında bunların bugu. Tam beşiktaş göre oynuyorlar nkoudu akabilir bu maçta muleka filansonraki maçları beşiktaşla
Zaten sınır olmasa Yunus kerem de daha iyi olurdu.Baskı kalkar sonradan girip yorulmuş defansa karşı daha etkili olurlardıvalla ben yunusun bizde oynayabilecek potansiyelde bir topçu olduğunu düşünmüyorum.Yabancı sınırı olmasa rachica yada yusuf oynardı direkt
Beraberlik olsa daha çok işimize gelmez misonraki maçları beşiktaşla
2 defanstan çıkma girişiminin birisinde topu kaptırdı Alanya. Bunu göz ardı edersek her şeyi mübah kılabiliriz.verilmeyen p6 ve alanya'nın saçma sapan defansta topla çıkma mallığı ortada ama feneri boklamaya gerek yok gayet iyi top oynuyorlar, önde basıp pilin 70-80 dk bitmiyorsa şampiyonluğun adayı olursun bu ligde
ilk yarı 7 korner kullanmışlar 12 şut var 2.73 xg var kaçan bir penalti var, alanya'ya bağlamamak lazım
Aralarında en zayıfı ve dağılmaya müsait olanı bjk. Trabzon ve konyanin bile gerisindeler bence bir şekilde bjk kazanmali o maçı yoksa bunlar o gazla götürecek gibiler.sonraki maçları beşiktaşla
ya konya tek pozisyon vermeden 3 tane de net pozisyona girerek febeyi döve döve yendi.Beşiktaş aslında bunların bugu. Tam beşiktaş göre oynuyorlar nkoudu akabilir bu maçta muleka filan
Bjknin savunmasi saglam olsa bunu yapabilir. Bol gollü ilginç bir mac izleyeceğiz.febeye sert ve dikine oynayan takım febeyi tarumar eder