SL 22/23 H:7 | Fenerbahçe 5-0 Alanyaspor | MS | 18 Eylül

Yaw bir şekilde herifler rahat galibiyet alıp formda gibi görünüyor sinir pluyorum şuna maçın şu an 2-1 olması gerekirdi

2. yari alanya'nin ceza sahasi icinde oynaniyor

valla ben yunusun bizde oynayabilecek potansiyelde bir topçu olduğunu düşünmüyorum.Yabancı sınırı olmasa rachica yada yusuf oynardı direkt
Zaten sınır olmasa Yunus kerem de daha iyi olurdu.Baskı kalkar sonradan girip yorulmuş defansa karşı daha etkili olurlardı

verilmeyen p6 ve alanya'nın saçma sapan defansta topla çıkma mallığı ortada ama feneri boklamaya gerek yok gayet iyi top oynuyorlar, önde basıp pilin 70-80 dk bitmiyorsa şampiyonluğun adayı olursun bu ligde
ilk yarı 7 korner kullanmışlar 12 şut var 2.73 xg var kaçan bir penalti var, alanya'ya bağlamamak lazım
2 defanstan çıkma girişiminin birisinde topu kaptırdı Alanya. Bunu göz ardı edersek her şeyi mübah kılabiliriz.

Fenerin hücum tercihleri mantıklı ama ilk gol ve 3. gol rakip takımın ahmaklığıyla alakalı direkt.

ADS de ilk yarı böyle oynamış, devamında hatasını anlamış toparlamışlardı mesela ama Farioli bunu yapamayacaktır klasik olarak.

transfer döneminde de yazmıştım en çok çekindiğim 2 transfer vardı onu da yapmadılar(leblebici fw, baba 1 kanat)
iyi bir kanatları olsa şu maçı farklı yerlere götürmüşlerdi

Abi önde baskı ligte bir kac takim haric her takima hata yaptirir. Ki biz bile hâlâ pasla cikmaya calisirken hata yapiyoruz, bu dandik oyuncular hayli hayli yapacak.
Defansi ileri at, oyunu daralt, önde top neredeyse 4,5 kisi ile dogru pres bitti gitti. 1 yesen 2 atarsın bu ligte.
Takımların deplasman karneleri bu işi belirleyecek belli oldu.

Aliıski acayip bi balon.Patlar yakında ne ilerde ne geride boş beleş.

Geri
Üst Alt