- 1 Ağustos 2009
- 44.962
- 43.583
- 4.198
kırmızı görmeseler muhtemelen bjk de bu kadar atardı alanyaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çünkü Konya'dan baskı yiyorduk. 4-0 önde olunan maçta herkes hızlı başlamak ister zaten.maç 4-0 altay topu oyuna koşa koşa hızlıca sokuyor
bizim muslera 1-0'da alıp yere yatiyor
çok gol atıyorlar ondan herhalde. jkden umudunu kesenler yine buraya döndü. dsgsgdfb neye göre sampiyonmus, anlatinda bilelim renktaslar.
Biz başlamıyoruz malesef. Yıllardır farklı galibiyet hatırlamıyorum.Çünkü Konya'dan baskı yiyorduk. 4-0 önde olunan maçta herkes hızlı başlamak ister zaten.
Çiğdem hanım, gerek antep gerek konya maçını zor bela kazandık. Ben şahsen endiselendim puan kaybi geliyor diye. Daha doğrusu şöyle söyleyeyim. Maçı söküp rahatlayamiyoruz. Ve bunu yapamadığımız sürece puan kaybı yaşayacağız.Kendi adınıza konuşun. Kim korkuyormuş puan kaybı diye ?
O konya bu fenere pozisyon vernedi napacaz simdiÇiğdem hanım, gerek antep gerek konya maçını zor bela kazandık. Ben şahsen endiselendim puan kaybi geliyor diye. Daha doğrusu şöyle söyleyeyim. Maçı söküp rahatlayamiyoruz. Ve bunu yapamadığımız sürece puan kaybı yaşayacağız.
2023 de seçim var son 4 sene tüm büyük takımlar şampiyon oldu, sıra 8 yıllık şampiyonluk hasretine son vermekte.fb neye göre sampiyonmus, anlatinda bilelim renktaslar.
fenerBu sezon oynanmasin. Sampiyon belli 2ci kim olur?