- 26 Kasım 2012
- 179.093
- 241.093
- 5.688
Direk kaleyi bulmayan şut, xg vermiyor
sanmıorum oğuz bey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Direk kaleyi bulmayan şut, xg vermiyor
Kaçan 3 net ne ki ben hatırlamıyom sallama iş o
aynen öyle. Biz de inanıyoruz ve kötü dediğimiz halde.Olay budur.Coğu maçı son dakikalarda atarak kazandık.Oyuncu değişikliği oldukça bizim ivme yukarı çıktı, Konya'nın aşağı indi.Kulübe farkı.
Hee ilk yarı çıkardığı vardı bi direk dibi ama diğerini bilmiyom2 tane muslera çıkardı bi tane de dıraktan döndü heralde onlar
Bize gelse mala bağlar. Yunus geçen sene bize yarım poziysonda iki gol attı. Bu maç 15 pozisyon yediO burun kıvırdığımız Serdar Gürler bizim kanatlarla dalga geçer.
Usta yorumlarini begenirim ama Muslera'nin fark yaratan bir kaleciligini sezon basindan beri goremiyorum. Adam orta sahadan gol atti bugun. Ciddi rakiplerimizin hicbiri yabanci kaleci kullanmiyo. Buyuk dezavantaj bizim icin. Okan gayet yeterli kale icin.Herkes kaleye Okan geçsin diyor ama Muslera bu formu ile kesilecek gibi durmuyor.
İlla Bir yerli oynayacaksa Berkan oynayacak yada kanatlardan birinin yerine BAY denenmeli.
Yunus ve Kerem'in her geçen gün daha da berbat hale geliyor
Ben Emin neden oynadı onu anlamadım. Çok hata yaptı maçta.
Kim var lan fransanin sag bekin de?
Cagir artik şu cocugu milli takima deşamp
Hee ilk yarı çıkardığı vardı bi direk dibi ama diğerini bilmiyom
Fener_67 - 16.09.2022 21:56 |
|
Sil bunu