⚽ SL 22/23 H:7 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 16 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    166
  • Anket kapatılmış .
Ya maç boyunca ne Anhold ne Kerem Dubois in yaptığı işin yarısını bile yapamadı. Sol kanat diye bişey yok bizde. Mertens fizik kalite olarak henüz hazır değil hazır olana kadar Yusuf'un oynaması lazım eğer forma adaleti varsa. Mertens tabikide iyi oyuncu ama hiç hazır değil ve yanlış yerde oynatıliyo olabilir. Bu kadar pas hatası ve hücumdayken geriye koşmak takım enerjisini bitiriyo. Kapanan takıma çilingir lazimda biz topu ceza sahası civarında aşırı eveleyip geveliyoruz. İçeri kaçan adamlar saçma yerlere gidiyor. Pası atan bakmadan atiyo. Yunus buna biraz çalışmış o iyi hicyoktan ama Keremde tık yok. Bugünkü takitigimiz gerçekten fiyaskoydu. Daha bir sürü hata var aslında yani 2 ay oldu tamam bazı adamlar yeni geldi ama var olanlar neden hala tam bir sistemde oynamıyo aşırı kopukluklar var bunu anlamak mümkün değil. Bugün zaman zaman iyi oynasakta evinde bu oyun olmaz. Rakibi ısırıp ezeceksin yoksa böyle maça ortak edersin. Ben bu agresifligi ve takitigi göremedim. Ayrıca Konya'nın uzaktan surlarda çok etkili olduğunu sağır sultan biliyo. Bizde kimse şut çektirmemeye çalışmıyor. Kaç tane şut attılar. Senin analiz ekibin olmasa bana sorsan bak konya uzaktan dener fırsat vermeyin derdim. Yine rakibe refakat eden bir kaç oyuncu var. Bunlar neden mücadele edin diye uyarılmaz. Emin'e basit oynamayı söyleyen olmadı mı bu disiplinsizlik nedir gerçekten inanamıyorum. Ayrıca Abdülkerim in kıymetini umarım herkes anlamıştır. Okan hocaya bişey demek istemiyorum şimdiden ama bukadar hataya rağmen kazandiysak bu oyuncu kalitesinden yoksa en az 3-4 maç yine kaybetmiştik şimdiye kadar. 6 haftadır bir düzen oturacak diye bekliyoruz biraz gelişim var bu hiç yeterli değil derbileri bu oyunla kazanamazsin...

Son düzenleme:
mertens forvete geçmeli,skor katkıısı almak istiyosak.gomisin yası var zaten,dinlendirilmeli.icardi hazır olana kadar mertens forvet oynamalı.bu sayede ortasahaya mata veya sağ kanada yusuf demiri atabiliriz.yunus ortaya gecer vs

keremden kurtulmak için ortasahaya berkanı atıp,şunu da yapabiliriz

----------torreira------berkan-----------------

yunus-------oliveira- ---------yusuf demir(rashica)

--------------mertens -----------------

çözüm çok,yeterki deneyelim

Oliveira cok kaliteli ama savunma anlamda biraz eksik ve bosa top kaybi yapiyor. Az kalsin ikinci golü hazirlamis oluyordu rakibe.

Hoca umarım kazimcani tamamen kesmemistir bazı arkadaşlar pva savunma iyi filan diyorsa iyi olduğu hocbirsey yok bence kazimcani orada kullanıp hücumda yabancı kullanabiliriz bazı maçlarda

Kanatlara al messi ile ronaldo yu ; 60ıncı dakika ikisinide çıkar kerem ve yunus u oyuna al . Böyle bir sistem olmalı .. messi ronaldo ismine değil mantaliteye yorum yspın lütfen

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yabancı sınırını çözmek kolay.berkanı veya hamzayı ortasahada deneyip,oliveirayı ileri atacak,mertensi forvette oyntacaksın.bu kadar basit.aynı şeyi 50 kere yazmaya gerek var mı ya?gomisin yerine mertensi koydugunda bile icardi hazır olana kadar,sorun çözülüyo zaten

Takimda kalacaksa sayet, Nelsson kaptanligi hakedecek sekilde olaya dahil oldu yine.

Boey ve oliviera begendiklerim

Emin daha ilk 11 başlayamaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt