Özgür Özel
Tecrübeli Üye
- 15 Eylül 2020
- 6.602
- 5.439
- 633
Ya maç boyunca ne Anhold ne Kerem Dubois in yaptığı işin yarısını bile yapamadı. Sol kanat diye bişey yok bizde. Mertens fizik kalite olarak henüz hazır değil hazır olana kadar Yusuf'un oynaması lazım eğer forma adaleti varsa. Mertens tabikide iyi oyuncu ama hiç hazır değil ve yanlış yerde oynatıliyo olabilir. Bu kadar pas hatası ve hücumdayken geriye koşmak takım enerjisini bitiriyo. Kapanan takıma çilingir lazimda biz topu ceza sahası civarında aşırı eveleyip geveliyoruz. İçeri kaçan adamlar saçma yerlere gidiyor. Pası atan bakmadan atiyo. Yunus buna biraz çalışmış o iyi hicyoktan ama Keremde tık yok. Bugünkü takitigimiz gerçekten fiyaskoydu. Daha bir sürü hata var aslında yani 2 ay oldu tamam bazı adamlar yeni geldi ama var olanlar neden hala tam bir sistemde oynamıyo aşırı kopukluklar var bunu anlamak mümkün değil. Bugün zaman zaman iyi oynasakta evinde bu oyun olmaz. Rakibi ısırıp ezeceksin yoksa böyle maça ortak edersin. Ben bu agresifligi ve takitigi göremedim. Ayrıca Konya'nın uzaktan surlarda çok etkili olduğunu sağır sultan biliyo. Bizde kimse şut çektirmemeye çalışmıyor. Kaç tane şut attılar. Senin analiz ekibin olmasa bana sorsan bak konya uzaktan dener fırsat vermeyin derdim. Yine rakibe refakat eden bir kaç oyuncu var. Bunlar neden mücadele edin diye uyarılmaz. Emin'e basit oynamayı söyleyen olmadı mı bu disiplinsizlik nedir gerçekten inanamıyorum. Ayrıca Abdülkerim in kıymetini umarım herkes anlamıştır. Okan hocaya bişey demek istemiyorum şimdiden ama bukadar hataya rağmen kazandiysak bu oyuncu kalitesinden yoksa en az 3-4 maç yine kaybetmiştik şimdiye kadar. 6 haftadır bir düzen oturacak diye bekliyoruz biraz gelişim var bu hiç yeterli değil derbileri bu oyunla kazanamazsin...
Son düzenleme: