⚽ SL 22/23 H:7 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 16 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    166
  • Anket kapatılmış .
Yunus ve kerem de kötü oynuyor bardakçı da kötü emin bayram kötü BAY kötü usta kötü deyip kestiremezsin alternatif olarak bahsediyorum ben berkan kutlu da kötüydü şuan idare ediyor sonradan girerek vs ya her oyuncun ilk 11 oyuncusu olmaz
Beklentin olan oyuncular bir sey vaat etmiyor. Kerem ve Yunus bir seyler yapabilir ama o diger oyuncular 0x0 elde var 0.

Hücum aksiyonları, bugünkü durağan oyun aşırı saçmaydı. 60 tan sonra hem taksiksel hemde oyuncu değişiklikleri ile kopardik oyunu. Bilmiyorum ben bu taktiği beğenmedim. Bu kadro ile konya iyide olsa evinde böyle oynamamalisin. Anhold ve Kerem zarar vermeye başladı. Bireysel hatalar var. Emin beğenen beğenir ama ben pek beğenmiyorum maalesef. İkili mücadelelerde çok güçsüz. Pozisyon hataları var. Aşırı özgüven bireysel hatayı getirir. Benim gözümde defans oyuncusu basit oynamayi öğrenmemisse yetersizdir. Bir stoperin ilk öğrendiği şey budur. Ben Nelsonun bir kere böyle saçma çalım aksiyonuna girdigini hatırlamıyorum. Abdülkerim olmalıydı bugün.

yabancı sınırını çözmek kolay.berkanı veya hamzayı ortasahada deneyip,oliveirayı ileri atacak,mertensi forvette oyntacaksın.bu kadar basit.aynı şeyi 50 kere yazmaya gerek var mı ya?gomisin yerine mertensi koydugunda bile icardi hazır olana kadar,sorun çözülüyo zaten
İcardi bi sonraki maca hazir bu arada ne berkani ne hamzasi

Son düzenleme:
Konyaspor'a kendi sahamızda üstünlük sağlayamadık. Kaptırdığımız topları Konya rahat getirdi kale önümüze ve bizi yordu sürekli. Bir türlü baskılı bir oyun oynayamadık. Bu kadroyla iyi takımlara karşı baskı kuramayacağımızı da görmüş olduk. En üzücü olay ise rakip 10 kişi kaldıktan sonra baskı yememiz oldu. Kötü dönemlerimizde bile böyle bir durum hatırlamıyorum.
Bu takım bir şeyler vadediyor. Ama istenen oyunu aynı anda Kerem ve Yunus ile ortaya koymak kolay olmayacak.

Kazanmak önemli ama herzanan böyle olmaz, gerekli hamleleti yapmalıyız .
Okan hoca bu maçtan ders alırsa önümüz açık. Yok aynı şablonla devam edersek, kazanan 11 bozulmaz mantığıyla giderse önce a.demir çakar sonra diğerleri.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu son pasları bir türlü beceremiyoruz şurada Icardi bomboş ofsaytta da değil sadece bu pozisyon da değil en az 5 tane böyle ara atıp skoru alabileceğimiz pozisyonlar var. Yunus ve Kerem gibi içe kat eden kanatlarımız varsa bence bunları yapmaları lazım gol yaptırmaları gerekiyor. 6-4 pozisyonda topu ezdik. :asd:

Gol beklentisi olayına da uyuz etti bu takım beni. Halbuki güzel bir istatistiksel veri.
Kötü de oynasak iyi de oynasak değişmeyen şey yakaladığımız pozisyonları degerlendirip maçı koparamıyoruz.
Maçın sonuna doğru 5'e 2 adamların ceza sahasına inmişiz, kalede de Adil mi ne var, yahu o kadar saçmaladık ki oyun 4, 5 saniye sonra sete döndü. Çıldırdım resmen. Sebebi de basit oynamamamız.
İşin bu noktasını çözsek her şey çok başka görünecek halbuki. Çok net 4 tane rahat atardık şunlara atakları doğru sonlandırsaydık. Yok gol yememişler falan, hadi ordan, sorun bizde 2'de bıraktık.

Takımı begendim bu konya lanet bir futbol oynuyor iğrenç 5-4-1 i görünce eyvah dedim ama inancımı korudum geçen yıl olsa kesin yenilmiştik kendi kalelerine atmasalar bile yine gol bulacaktık.

Yalnız yine rahat maç izleyemedik, maçın başında öne geçtik hah tam istediğimiz oyun geldi dedik 10 dk sonra gol yedik ve öndeyken iyi oynayamadık.
Ya rakibin kalecisi yok 10 kişi ve hâlâ rahat değiliz.
Kasımpaşa maçı da 3 1 öne geçmişiz oyun kontrolümüzde pozisyona giriyoruz ve ne yapıp edip kanser modunu açıyor Galatasaray

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt