⚽ SL 22/23 H:7 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 16 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    166
  • Anket kapatılmış .
Çıkar gomisi al yusufu ilerleyen zamanlarda da çıkar mertens i al icardiyi sonra oliveirayı çıkar sok rasichayı tamam işte ya çıkar keremi al milföyü

Emin şu anki haliyle ilk 11 oynayamaz. Hatalarıyla 2 pozisyon verdik.
Mertens kötü. Gomis'i topla buluşturamıyoruz.
Kanatlarımız yine hiç bir şey üretmiyor.
Tek hücum silahı sağ beki olan bir takımız

Bu arada Konyaspor ligin en ne oynadığını bilen takımı
1-1 müthiş skor

Orta saha rahat geçiliyor takım mücadele etmiyor. İlk 5 haftadaki mücadeleyi son iki maçta görmüyorum maalesef.
İnsanlar İcardi bekliyor ama İcardi Mertens Yunus Kerem Olivierira 5lişini dünyada taşıyacak orta saha yok. En azından zorlu maçlarda Mitsö /Oliveira - Berkan - Toreira orta sahası kurulmalı ki ön 3liyi taşısın. Ben hala Seferoviç'in önemli oyuncu olduğunu düşünüyorum.

emini görece daha zayıf rakiplere karşı oynatmalıyız konya gibi takıma oynatılırmı maymun ettiler çocugu

2 tane asist yaptı resmen konyaya

Daha iyi oluruz ama Emin'de pek potansiyel göremedim şu an için. Bir de çok ağır hareket ediyor.

oyuncular henüz hazir degil mertens oliveira falan

hakem kereme yanlis kart verdi

keremin teknigi bizde oynamak icin veya set oyuncu icin cok zayif yetersiz kaliyor toplari eziyor veya kaptiriyor

gomis bu mac hayal kirikligi icardi girebilir

emin yerine abdulkerim girmeli. böylesi bir maçta ilk 11 seviyesinde olmayan bir oyuncu ile başlamanın hata olduğunu söylemiştik maçtan önce. onun haricinde oliveira çıkıp miço girmeli. 10-15 dakika sonra da gomis-icardi, mertens-yusuf değişikliği olmalı

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

oliviera > mişo
anholt > kazım
kerem > yusuf demir

Geri
Üst Alt