⚽ SL 22/23 H:7 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 16 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    166
  • Anket kapatılmış .
Konya zor bir ekip zaten. O kadar dakika gole boşa kapanmamışlar, ilk dakikada bunu kırmışsın, bastıracaksın işte. Onu yapmak yerine üstüne yatan gibi olduk. Yakaladıklarımızı da yine değerlendiremedik, arkada, özellikle Emin kanadından çok açık verdik. Orta sahaya bir sürü isim alıp verimli kullanamamak can sıkıyor. Yabancı sınırı da etken bunda. Yusuf işini ne yapıp edip zorlamak lazım. Umarım gerekli çalışmalar yapılıyordur. Taraftarı zerre beğenmedim. Uyutan futbolun baş mimarı gibi çok cansızlar. Evde oturup baksaymışsınız daha iyiymiş. Çok şanslısınız ve bu şansı boşa kullanıyorsunuz. İlk yarı özetle ortalama bir oyun diyebilirim. Geçen haftayı tabi ki aradım. Bu senede herhalde daha çok deplasman aslanı olacağız. Ama en azından elimizde koz olarak tabela değiştirecek hamleler var umutsuz değilim.

okan hocam su topculara acıma yav

gomisin cıkması gerekti bana göre dk 30da ama okan hoca kıyamıyor

2 direk iki net muslera kurtarışı.. orta saha ve açıklar yeterli katkıyı vermiyor oyuna.. gomiste alan kapatamıyor.. yusuf gibi hızlı düşünen sürekli top isteyen oyuncu şart.. mitjö ile..

Konya orta sahada topsuz alanda çok hareketli. Her oyuncusu kendisini boşa atıyor. Bizimkiler ise yetişemiyor. Bu sebeple daha ciğerli oyuncuların oyuna girmesi gerek.

Takım kötü. Hakem köpek. Ama Konya da iyi ve diri.

İlhan Palut iyi işler yapıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

oliveira out
berkan in

kerem out
yusuf in

gomis out
icardi in

simdilik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem aksatiyor defansı, anholt tuz biber oluyor, emin nerede duracağını bilmiyor. Ya emin kırmızı görecek ya da Nelson veya anholta gordurecek. Oyuncu kazanma değil bence kaybetme konyasporun karsisina emini koymak.

Uzun vaade 11 bu olmaz zaten mutlaka orta sahaya orta saha özellikli birini katmalıyız Mertens böyle eğreti duruyor ya öne at ya kenara. Kenarlardan biri de Yusuf yahut Rashica olmalı. Pva'nın yerine yerli biri uydurulacak artık.

bu maci kesin almaliyiz yaw, müthis 1 gözdagi olacak
diğer maç adana ile, çıkamayız adana'dan
2 hafta üst üste puan kaybı moralmen bayağı çökertir bizi

Ilk dakikada gol atmissin ve rakibi uzerine cekmissin. Maçı en başından lehine cekmek icin butun ortam mevcut. Kendi sahanda oynuyorsun. Heryer şölen havasi.

Ama biz bunu kullanamadik. Rakibe bakmiyorum, kendimize bakiyorum. Takimin daha oturmasi lazim. Vakite ihtiyacimiz var. Konyanin bu hafta denk gelmesi iyi olmadi. Ama yinede kazanacagimiza inaniyorum

Geri
Üst Alt