Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.601
- 59.187
- 4.758
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
macın basit gececegini düşünüyorum erken bi şans golü bekliyorumkonya gol yemiorz diye iyice sitrese girip fûl defans yapar. onu da beceremez ve ilk 10 dkda yerleştiririz. sonra geriye düşmediklerinden panik yapmak suretiyle açılarak bize fark yolunu açarlar. skor G.s. 5 - 1 arabam.com
vay be onlar girse raşitsa - mata ve ross dışarıda kalıyor çok baba takım kurduk11 aynı olmalı. Kenardaki isimler çok kaliteli ama takım 2 haftadır iyi oynuyor. Adalet için devam.
Icardi yusuf berkan dubois sonradan girebilir.
Konyaspor gol yememiş, yediğinde ne tepki vereceği belirsiz. Bu nedenle dediğin gibi olabilirKonyaspor gecen seneden iyi degil , hatta oyun anlamda geriye gitti.
Galatasaray ise coskulu oynuyor son 2 haftadir , bence sanildigi kadar zor bir mac olmayacak 2-0 veya 3-1 biter diye dusunuyorum.
konya gol yemiorz diye iyice sitrese girip fûl defans yapar. onu da beceremez ve ilk 10 dkda yerleştiririz. sonra geriye düşmediklerinden panik yapmak suretiyle açılarak bize fark yolunu açarlar. skor G.s. 5 - 1 arabam.com
abuk subuk şutlar çekerek gündeme gelmektefanaanolt'un kontenjan harcamaya pek değmeyecek bir oyuncu olduğunu düşünmekle beraber 2 maçtır gayet iyi oynadığını ve kendisine verilen görevi harfiyen yerine getirdiğini belirtmek isterim
Ya zaten mac 3 2 olmus sen bek oyuncususun hayatinda kac tane golün var.abuk subuk şutlar çekerek gündeme gelmekte
maşallah maşallah. Büyük takım böyle olur.vay be onlar girse raşitsa - mata ve ross dışarıda kalıyor çok baba takım kurduk
19 orandan 0:3 handikap ms1 aldım
bugünkü betler de gelirse makus talihimi kırmış olacağım sayın cundSonunda doğru 1 bet heis.
Kasımpaşa'ya 7 tane atmalarına gerek yok fenerle oynadığını gören kasımpaşa kendi kalesine 7 tane atardıLigin açık ara en bonkör takımıyiz bu iş duzelene kadar su maç rahat bu maç rahat diyemeyiz..Dünkü futbolumuzu bjk fener falan oynasa heralde 7 tane atardı kasimpasaya..
60 da icardi girer araya milli takım arası falan girecek adamı çok zorlamamak lazım sonra sonu falcaoya dönmesin, Gomiste çok formda şu an onu kesmek büyük haksızlık olurGomis'i dinlendirmesi lazım bence hocanın bu maçta.