⚽ SL 22/23 H:7 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 16 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    166
  • Anket kapatılmış .
konya gol yemiorz diye iyice sitrese girip fûl defans yapar. onu da beceremez ve ilk 10 dkda yerleştiririz. sonra geriye düşmediklerinden panik yapmak suretiyle açılarak bize fark yolunu açarlar. skor G.s. 5 - 1 arabam.com
macın basit gececegini düşünüyorum erken bi şans golü bekliyorum

Konyaspor gecen seneden iyi degil , hatta oyun anlamda geriye gitti.
Galatasaray ise coskulu oynuyor son 2 haftadir , bence sanildigi kadar zor bir mac olmayacak 2-0 veya 3-1 biter diye dusunuyorum.

konya gol yemiorz diye iyice sitrese girip fûl defans yapar. onu da beceremez ve ilk 10 dkda yerleştiririz. sonra geriye düşmediklerinden panik yapmak suretiyle açılarak bize fark yolunu açarlar. skor G.s. 5 - 1 arabam.com
:love::dans::love:

Konya'dan pek çekinmiyorum ama hakemden çekiniyorum dün ki maçta dahi tüm ortada kararları Kasımpaşa lehine çaldılar hatta 3-4 tane topa müdahale de rakibi eksik yakalayıp hızlı atağa çıkacakken faul çalıp atağı kestiler.

Ligin açık ara en bonkör takımıyiz bu iş duzelene kadar su maç rahat bu maç rahat diyemeyiz..Dünkü futbolumuzu bjk fener falan oynasa heralde 7 tane atardı kasimpasaya..

Ligin açık ara en bonkör takımıyiz bu iş duzelene kadar su maç rahat bu maç rahat diyemeyiz..Dünkü futbolumuzu bjk fener falan oynasa heralde 7 tane atardı kasimpasaya..
Kasımpaşa'ya 7 tane atmalarına gerek yok fenerle oynadığını gören kasımpaşa kendi kalesine 7 tane atardı

Geri
Üst Alt